Αναζητά τον εαυτό του ο Πόνσε – Δεν «βλέπει» τον Ελ Αραμπί ο Μαρτίνεθ – Ο boss Λουτσέσκου

Όπως κάθε Κυριακή έτσι και σήμερα, τα Παρασκήνια του Sportime, σας δείχνουν τι συμβαίνει πίσω από την… κουρτίνα, με αποκαλύψεις, όπου έχουν την τιμητική τους οι Εζέκιελ Πόνσε, Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αρχικά πάμε στην ΑΕΚ, η οποία ποντάρει πολλά στον Εζέκιελ Πόνσε, ειδικά από τη στιγμή που ο Λιβάι Γκαρσία έχει τεθεί νοκ άουτ, μετρώντας 3 διαφορετικούς μυϊκούς τραυματισμούς.

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει το πλάνο προκειμένου ο Αργεντινός φορ

να ταιριάξει ακόμα καλύτερα, ωστόσο εκείνος δεν έχει κατορθώσει να βρει ακόμα τα πατήματά του. Θα πρέπει να το κάνει όμως και γρήγορα.

Το ζήτημα είναι πως ακόμη το τανκς από την Αργεντινή δεν γεμίζει το «box»: 24 τελικές η ΑΕΚ απέναντι στον Αγιαξ, καμία ο Πόνσε on target!!!

Δεν μιλάμε φυσικά για τα δύο καθοριστικά ματς με την Αντβέρπ που έκριναν την παρουσία της νταμπλούχου στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ που ο 26χρονος σέντερ φορ, δυστυχώς, δεν ανταποκρίθηκε στο ύψος της περίστασης.

Από κει και πέρα, τη… σκυτάλη παίρνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει κάνει δύο σημαντικές προσθήκες στην επίθεση. Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έχει μείνει πίσω στην ιεραρχία, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να πρέπει να βρει τρόπο να τον κρατήσει «ζεστό».

Ο Μαροκινός αποτελεί «κεφάλαιο» ακόμα και σε αυτή την ηλικία, έχοντας αποτελέσει τον παίκτη-γκολ των«ερυθρολεύκων» (207 ματς/89 τέρματα) τα πρώτα τρία χρόνια. Μάλιστα, ήταν εκείνος που σήκωσε το κουπί σε φιλικά και στα δύο ματς με την Γκενκ έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης.

Τέλος, ο Γιάννης Μιχαηλίδης είχε απορήσει με την επιλογή του «ξεχασμένου» Ιβάν Νάσμπεργκ στην 11άδα σε ένα παιχνίδι καρμανιόλα στα Γιάννενα. Παράλληλα, ο σχεδόν aparted εδώ και 1,5 χρόνο, Μούργκ πήρε φανέλα βασικού απέναντι στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, με τον Γιάννη Κωνσταντέλια να μένει στον πάγκο.

Κοινή συνισταμένη και στις δύο περιπτώσεις; Η εκ των υστέρων εξήγηση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Διαβάστε όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στις σελίδες 2 και 3 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Ιωσήφ Σηφάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αναζητά, Πόνσε –, Ελ Αραμπί, Μαρτίνεθ –, Λουτσέσκου,anazita, ponse –, el arabi, martineth –, loutseskou