Άρης: Μένουν λεπτομέρειες για το deal με Ματέο Γκαρσία

Ο Άρης θέλει τον Ματέο Γκαρσία κι έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποκτήσει τον Αργεντινό. Πλέον απομένουν λεπτομέρειες…

Οι δύο πλευρές είναι πιο κοντά από πότε και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό που χρειάζεται είναι να διευθετηθούν κάποια μικρά ζητήματα για να πέσουν οι υπογραφές.

Οι πληροφορίες του Sportime (όπως ενημερώσαμε και στο φύλλο Σαββάτου) είναι ότι μέχρι το τέλος του μήνα και συγκεκριμένα πριν από τις διακοπές του Πάσχα,

το θέμα θα έχει τελειώσει.

Ο Άρης έχει καταθέσει την καλύτερη πρόταση μέχρι στιγμής κι αυτό επιβεβαιώνεται και από την τεχνικό διευθυντή της Λας Πάλμας, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Επιπροσθέτως ήρθε και η δήλωση του προέδρου της ομάδας από τους Κανάριους Νήσους, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεζ Αλόνσο, ότι ο παίκτης πωλήθηκε για να ρίξει ακόμη περισσότερο… λάδι στη φωτιά.

Πάντως, ο ισχυρός άνδρας της Λας Πάλμας δεν κατονόμασε ποια είναι η ομάδα, αναφέροντας χαρακτηριστικά, ότι υπάρχει και η ρήτρα εμπιστευτικότητας και ακόμη δεν μπορεί να αποκαλύψει το όνομα της ομάδας.

Το δεδομένο πάντως είναι το εξής. Ο Ματέο Γκαρσία αποχωρεί οριστικά το καλοκαίρι από τη Λας Πάλμας και απομένουν μόνο οι τελικές λεπτομέρειες της συμφωνίας για να ανακοινωθεί από τον Άρη.

Όσον αφορά το οικονομικό σκέλος, ο Άρης δίνει 1,6 εκατ. ευρώ σε τέσσερις ισόποσες δόσεις, για το 80% του Αργεντινού. Το υπόλοιπο 20% ανήκει στην Ινστιτούτο.

The post Άρης: Μένουν λεπτομέρειες για το deal με Ματέο Γκαρσία appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα