Χριστοβασίλης: «Δεν φεύγω από τον ΠΑΣ Γιάννινα»

Θέση για τα διάφορα σενάρια που ακούγονται πήρε ο Γιώργος Χριστοβασίλης μετά το 0-0 του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αρχικά εξαπέλυσε επίθεση στη διαιτησία. Η ομάδα του για άλλο ένα ματς στη Super League αδικήθηκε και ο ιδιοκτήτης των Ηπειρωτών υποστήριξε πως ο διαφαινόμενος υποβιβασμός οφείλεται σε αυτό.

Ο Χριστοβασίλης ρωτήθηκε και για τις προθέσεις του.

Υπήρξε μία φημολογία πως μπορεί να αποχωρήσει, εάν υποβιβαστεί ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η απάντηση που έδωσε ήταν ξεκάθαρη.

«Ήταν ένα παιχνίδι πολύ κρίσιμο και για τις δύο ομάδες, με τη μόνη διαφορά ότι εμείς δεν ήμασταν τόσο καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος τα παιδιά έδωσαν το κάτι παραπάνω, αλλά για μια ακόμα φορά, η όγδοη φορά φέτος, που η ομάδα χάνει παιχνίδι από τη διαιτησία.

Αυτό το ξέρουν πολύ καλά οι άνθρωποι της ΚΕΔ γι’ αυτό και παραβρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο ανώτατα στελέχη. Αυτό δεν λέει τίποτα. Η ομάδα μας είναι σήμερα με το ένα πόδι στη Β’ Εθνική και αυτό δεν οφείλεται στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά κάπου αλλού. Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους, γιατί ο ΠΑΣ είναι μεγάλη ομάδα και είναι άδικο αυτό που της έχουν δημιουργήσει φέτος», σχολίασε αρχικά.

Για τα σενάρια ότι θα αποχωρήσει από τον ΠΑΣ είπε: «Αυτά είναι στην σφαίρα της φαντασίας αυτών που τα γράφουν. Δεν φεύγω ούτε μία στο ένα δισεκατομμύριο από τον ΠΑΣ».

The post Χριστοβασίλης: «Δεν φεύγω από τον ΠΑΣ Γιάννινα» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα