Άρης: «Κλείδωσε» η συνάντηση Γουλιέλμου με επιφανείς παράγοντες για τον ΚΑΕ

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις στον μπασκετικό Άρη τα τελευταία 24ωρα. Πέραν των όποιων δράσεων ανακοίνωσαν οι ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης υπέρ της ΚΑΕ, έγινε γνωστό και το πότε θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση Γουλιέλμου, παραγόντων και οργανωμένων.

Το ραντεβού θα την ερχόμενη Τετάρτη (13/11) και σε αυτό θα γίνει προσπάθεια ώστε να ενισχυθεί οικονομικά το μπασκετικό τμήμα και να βγει από το «τέλμα» στο οποίο έχει περιέλθει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Άρης:

Άνοιξε ο λογαριασμός για την οικονομική ενίσχυση της ΚΑΕ

Στη συνάντηση αυτή ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ θα συναντηθεί με επιφανείς παράγοντες που έχουν την οικονομική άνεση να βοηθήσουν τον ιστορικό σύλλογο.

Βεβαίως στη συνάντηση θα δώσουν το «παρών» και οι οργανωμένοι, από τις δράσεις των οποίων άρχισαν να «τρέχουν» οι εξελίξεις τις τελευταίες ημέρες.

Τελικά η συνάντηση αυτή θα γίνει την Τετάρτη που μας έρχεται, όπου όλες οι πλευρές καλούνται όχι μόνο να βάλουν κάτω τα δεδομένα, αλλά να δράσουν άμεσα, προκειμένου να μην μπει ο Άρης σε επικίνδυνες περιπέτειες και κυρίως σε μια μη αναστρέψιμη κατάσταση.

Άρης: Σημαντική κίνηση των Αρειανών της Λήμνου!

Εξάλλου, ο Άρης αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ήφαιστο Λήμνου στις 16 Νοεμβρίου και οι οπαδοί του «Αυτοκράτορα» από το νησί πήραν μια σημαντική πρωτοβουλία. Συγκεκριμένα πέραν από τις 20 ονομαστικές προσκλήσεις που θα λάβουν, θα μαζέψουν χρήματα, ένα συμβολικό ποσό, για να ενισχύσουν τον Άρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους:

«Από τα γραφεία της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, μας ενημέρωσαν ότι θα βγούν 20 ονομαστικές προσκλήσεις όπως έχει δικαίωμα η κάθε φιλοξενούμενη ομάδα για τον προσεχή αγώνα με τον Ήφαιστο Λήμνου στις 16 Νοέμβρη στην Λήμνο, και αφού δώσαμε όλα τα ονοματεπώνυμα και τα ΑΜΚΑ, αποφασίσαμε ομόφωνα όλοι οι εμπλεκόμενοι φίλαθλοι, να αποστείλουμε στα γραφεία της ΚΑΕ, το συμβολικό ποσό των 400 ευρώ ως μικρή ένδειξη της αγάπης που έχουμε πρώτα στον σύλλογο Άρη, και κατα δεύτερον στο μπασκετικό τμήμα…

Γουλιέλμος: «Αλλάξτε το!»

Τέλος να αναφέρουμε ότι ο Δημήτρης Γουλιέλμος βρέθηκε για μία ακόμη φορά σε προπόνηση της ομάδας (την Πέμπτη), σε μια προσπάθεια να τονώσει το ηθικό των παικτών μετά τις συνεχόμενες ήττες:

Σε ομιλία του ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παλέ, ζήτησε μεγαλύτερη προσπάθεια εκφράζοντας την πίστη ότι οι «κίτρινοι» δεν έχουν αποδώσει σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες:

«Αλλάξτε το! Μπορείτε να το κάνετε, γιατί δεν αγωνίζεστε σύμφωνα με τις πραγματικές σας δυνατότητες. Δείξτε το μέσα στο γήπεδο! Μπορείτε να αντιστρέψετε την κατάσταση και η αρχή να γίνει με τον Ήφαιστο στο Λήμνο», ήταν μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές ατάκες του Γουλιέλμου.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Άρης: «Κλείδωσε» η συνάντηση Γουλιέλμου με επιφανείς παράγοντες για τον ΚΑΕ appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα