«Οι Απαράδεκτοι» – «Το δις εξαμαρτείν»: Η μεγάλη επιστροφή στο MEGA! (vid)

Τα σήριαλ «Οι Απαράδεκτοι» και το «Το δις εξαμαρτείν» έγραψαν ιστορία στα τηλεοπτικά δρώμενα της χώρας μας, αποτελώντας μερικές από τις πιο αγαπημένες σειρές που έχουν παιχτεί ποτέ στην τηλεόραση.

Όταν παίζονταν στο «Mega», οι τηλεθεάσεις… χτύπαγαν κόκκινο, ενώ ακόμη και σήμερα έχουν φανατικό κοινό που βλέπει τα επεισόδιο στο youtube, πλέον. Κι αυτό καθώς για θέματα δικαιωμάτων είτε παίχθηκαν ελάχιστα φορές σε επανάληψη (εν αντιθέσει με άλλες σειρές που παίζονται ανελλιπώς)

είτε και καθόλου από την τηλεόραση.

Μίνα Αρναούτη: «Γι’ αυτό θα κινηθώ νομικά εναντίον της οικογένειας Παντελίδη» (vid)

Πλέον οι φαν των σειρών αυτών είναι πιθανό σε λίγο καιρό να μπορούν να τις απολαύσουν ξανά από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες.

Εδώ και μία εβδομάδα, η ταινιοθήκη του «Mega» έχει περάσει στην κατοχή του Βαγγέλη Μαρινάκη.. ,ε τις πληροφορίες να θέλουν το «μεγάλο κανάλι» να ξαναβγαίνει στον αέρα στις αρχές του 2020.

Μάλιστα, το νομικό επιτελείο του επιχειρηματία «ξεψαχνίζει» όλα τα συμβόλαια προκειμένου να δει τι ισχύει με τα πνευματικά δικαιώματα των δημιουργών των σειρών.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι σύμβουλοι του Βαγγέλη Μαρινάκη έχουν επικοινωνήσει ήδη τη Δήμητρα Παπαδοπούλου και το δίδυμο Ρέππα-Παπαθανασίου, προκειμένου να ξαναβγούν στον «αέρα» οι επιτυχημένες σειρές «Απαράδεκτοι» και το «Δις Εξαμαρτείν».

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, όπως προβλήθηκε στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κουκου», οι νομικοί σύμβουλοι του One εξετάζουν τα συμβόλαια των σειρών ώστε να δουν ποιες από αυτές μπορούν να παιχτούν ξανά.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post «Οι Απαράδεκτοι» – «Το δις εξαμαρτείν»: Η μεγάλη επιστροφή στο MEGA! (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα