Άρης: Η παρακάμερα από την «πρώτη» της νέας χρονιάς

Έτσι λοιπόν την Τρίτη (24/8) ο Άρης πραγματοποίησε τη δεύτερη προπόνησή του για τη σεζόν 2021-22,  η οποία ήταν μάλιστα

Εξάλλου να σημειώσουμε ότι την Τετάρτη (25/8) ο Γιάννης Καστρίτης και οι συνεργάτες του θα έχουν την ευκαιρία να δουν την ετοιμότητα καθενός από τους παίκτες τους.

Κι αυτό καθώς το πρωί οι οι «κιτρινόμαυροι» θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις και το απόγευμα θα προπονηθούν στο «Nick Galis Hall».

Στο μεταξύ όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ

Άρης: «Οι φίλοι του ΑΡΗ δείχνουν την αλληλεγγύη τους καθημερινά και με πράξεις. Ακόμα τρεις φίλαθλοι της ομάδας μας, οι οποίοι διαμένουν εκτός Θεσσαλονίκης, αγόρασαν τα εισιτήρια διαρκείας τους για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 και τα προσφέρουν σε συνοπαδούς που έχουν την ανάγκη μας.

Συγκεκριμένα, ένας φίλος του ΑΡΗ από το Ρέθυμνο, ένας από τη Χαλκίδα και ένας από την Αθήνα, οι οποίοι θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, προσφέρουν ισάριθμα εισιτήρια διαρκείας σε ανέργους ή σε Άτομα με Ειδικές Ανάγκες.

Τους ευχαριστούμε για την αξιέπαινη αυτή κίνηση και ενημερώνουμε ότι η κλήρωση για τα τρία εισιτήρια, όπως και γι’ αυτό που πρόσφερε προ ημερών φίλαθλος του ΑΡΗ που κατοικεί στις Η.Π.Α., θα γίνει μέσα στο προσεχές διάστημα.
Όλες οι λεπτομέρειες για τα εισιτήρια διαρκείας της ΚΑΕ ΑΡΗΣ

 https://arisbc.gr/…/1576-mazi-ksana-eisitiria-diarkeias…

Δείτε παρακάτω βίντεο από την «πρώτη» του Άρη ενόψει της νέας σεζόν

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS B.C. (@aris.bc.official)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS B.C. (@aris.bc.official)

Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα