Απόλλων Σμύρνης: Το δίκιο του Πετράκη και το καμπανάκι

Εξ αρχής ήταν γνωστό πως ο Απόλλων Σμύρνης θα έχει μία δύσκολη πρεμιέρα. Ακόμη και έτσι, όμως, το τελικό 4-0 στη Λεωφόρο απέναντι στον Παναθηναϊκό είναι βαρύ.

Μετά το τέλος του ματς ο Γιάννης Πετράκης δήλωσε ότι «αυτό που συνέβη δεν έχει σχέση με την εικόνα. Είχαμε καλές ευκαιρίες για γκολ ακόμη και όταν μείναμε με 10 παίκτες». Ως προς αυτό ο κόουτς έχει δίκιο.

Ο Απόλλων Σμύρνης μπήκε καλά, ήταν για τουλάχιστον ένα 20λεπτο ανώτερος και σε αυτό το χρονικό διάστημα θα μπορούσε να

έχει σκοράρει. Είχε φάσεις και μετά. Όντως αδικείται από το τελικό σκορ, αλλά αυτό είναι η μία όψη του νομίσματος.

Υπάρχει και η δεύτερη. Το ότι δεν τελείωσε τις ευκαιρίες του κάτι λέει, ενώ το καμπανάκι χτύπησε κυρίως για το πώς συμπεριφέρθηκε αμυντικά. Είναι ωραίο στο μάτι το να προσπαθείς να παίξεις, να πιέζεις και να δημιουργείς προβλήματα ακόμη και στους μεγάλους. Όταν, όμως, εκείνοι σπάνε το πρεσάρισμα, βρίσκουν χώρους. Αυτό έκανε και ο Παναθηναϊκός. Εντόπισε τα ρήγματα που δημιουργούνταν και τιμώρησε την «Ελαφρά Ταξιαρχία». Ακολουθούν τα ματς με Βόλο και Ολυμπιακό, δύο ομάδες που έχουν ποιοτικούς ποδοσφαιριστές μεσοεπιθετικά. Εάν και εκείνοι βρουν τόσους χώρους, θα υπάρξει θέμα.

Διαβάστε επίσης:

GNTM: Ο διαγωνισμός μόδας έκανε πρεμιέρα και το Twitter έδωσε… ρεσιτάλ (pics)

GNTM: Εκνεύρισε τους κριτές και την… έκοψαν με συνοπτικές διαδικασίες (vid)

Κορονοϊός: 1.319 νέα κρούσματα, 378 στις ΜΕΘ, οι 38 πλήρως εμβολιασμένοι

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Super League Greece (@super_league_gr)

Αντώνης Τσιράκης για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα