GNTM: Εκνεύρισε τους κριτές και την… έκοψαν με συνοπτικές διαδικασίες (vid)

Το GNTM έκανε πρεμιέρα στις οθόνες μας, με την έναρξη του τέταρτου κύκλου να είναι γεγονός.

Η Νίκη Τσέλιου ήταν μία από τις παίκτριες που πήγαν στον διαγωνισμό μόδας του Star, ωστόσο το «ταξίδι» της εκεί τελείωσε πριν καν αρχίσει.

Μπορεί να μην έχει καμία σχέση με το μόντελινγκ, ωστόσο επέλεξε να δοκιμάσει τις ικανότητές της, οι οποίες όμως δεν άρεσαν καθόλου στους κριτές.

Έτσι, την έκοψαν με συνοπτικές διαδικασίες, καθώς δεν μπόρεσε να τους πείσει ούτε με τις πόζες της, αλλά ούτε και με αυτά που έλεγε.

Μάλιστα,

ο Δημήτρης Σκουλός σημείωσε μεταξύ άλλων πως «εγώ πιστεύω ότι δεν σου αρέσει η μόδα, σου αρέσει όλη η δημοσιότητα και η λάμψη που φέρνει όλο αυτό», η ίδια έσπευσε να τον διαψεύσει, λέγοντας πως αυτό που λέει είναι λάθος.

Χαρακτηριστικό είναι πως μετά από μία κριτική που της έγινε, η απάντησή της ήταν πως: «Εγώ πιστεύω ότι το έχω, αλλά εσείς το μόνο που κάνετε είναι να προσπαθείτε να με αγχώσετε», κάτι που έφερε εκνευρισμό.

Δείτε την οντισιόν της Νίκης από το Μενίδι:

The Bachelor 2: Πιάστηκαν στα χέρια για χάρη του Αλέξη Παππά! – Άγριος καυγάς στο ριάλιτι

Καραβάτου – Κατσούλης: Αυτές τις σχέσεις διατηρούν μετά το διαζύγιο

Γκάζι: Σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς και τρεις τραυματίες!

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα