Αποκλειστική Προσφορά* για την μάχη της Ελλάδας στη Eurovision από τη Novibet!

Η Ελλάδα επιστρέφει σε τελικό της Eurovision μετά το περσινό διάλειμμα και διεκδικεί το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα με τη Μαρίνα Σάττι.

Η Ελληνίδα ερμηνεύτρια κέρδισε τις εντυπώσεις με το «ZARI» στον ημιτελικό, ξεσηκώνοντας το κοινό στο Μάλμε με το τραγούδι αλλά και το χορευτικό με το οποίο το συνόδευε και εξασφάλισε άνετα ένα από τα 10 εισιτήρια του δεύτερου

ημιτελικού.

Παρά τα απρόοπτα της τελευταίας στιγμής, καθώς ταλαιπωρήθηκε από φαρυγγίτιδα και πυρετό λίγες ώρες πριν τον ημιτελικό, η Μαρίνα Σάττι δεν το έβαλε κάτω και έδωσε τον καλύτερο εαυτό της ώστε να εξασφαλίσει μια θέση στον τελικό.

Πλέον το «γαλανόλευκο» τραγούδι στοχεύει στο καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στον μεγαλύτερο ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού έχοντας κερδίσει ήδη καλές κριτικές από τους «Eurofans» και τις εντυπώσεις από τη στιγμή που βγήκε στον αέρα με αποκορύφωμα τις ενθουσιώδεις αντιδράσεις στον ημιτελικό.

Αποκλειστική Προσφορά* για την μάχη της Ελλάδας στη Eurovision από τη Novibet!

Μαζί με την Ελλάδα στον τελικό διαγωνίζονται επίσης άλλες 25 χώρες: Σουηδία, Ουκρανία, Γερμανία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Ισραήλ, Λιθουανία, Ισπανία, Εσθονία, Ιρλανδία, Λετονία, Ηνωμένο Βασίλειο, Νορβηγία, Ιταλία, Σερβία, Φινλανδία, Πορτογαλία, Αρμενία, Κύπρος, Ελβετία, Σλοβενία, Κροατία, Γεωργία, Γαλλία, Αυστρία.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον τελικό είχαν περάσει απευθείας η διοργανώτρια και κάτοχος του βραβείου Σουηδία και οι χώρες του Big-5 που έχουν μόνιμη θέση, με τις 26 συμμετοχές να συμπληρώνονται από τους δύο ημιτελικούς, ανάμεσα στις οποίες φυσικά είναι και η Ελλάδα με τη Μαρίνα Σάττι.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στη Eurovision

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα