Άρης: Σενάρια για τον Γένε της Αραράτ – Τι ισχύει για τον Νιγηριανό εξτρέμ! Έρχεται ο Μπένετ!

Δημοσίευμα στο εξωτερικό αναφέρει οτι ο Άρης ετοιμάζει πρόταση για τον Τέντον Γένε της Αραράτ. Τι ισχύει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του εξωτερικού, ο Άρης αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση του Τέντον Γένε της Αραράτ, τον οποίο και γνωρίζει από το μεταξύ τους παιχνίδι στα προκριματικά του Conference League φέτος.

Μάλιστα το δημοσίευμα

αποκαλύπτει οτι ο Άρης θα καταθέσει πρόταση ύψους 250 χιλ. ευρώ στους Αρμένιους για τον Νιγηριανό εξτρέμ. Ο 23χρονος winger έχει φέτος 24 συμμετοχές έχοντας και έντεκα γκολ και τέσσερις ασίστ. Εξαιρετικά στατιστικά σε ένα χαμηλού επιπέδου πρωτάθλημα, αλλά η ουσία είναι οτι ο Άρης δεν ετοιμάζει καμία πρόταση και δεν υπάρχει επίσης κανένα ενδιαφέρον για τον Τέντον Γένε. Και εννοείται πως καμια πρόταση δεν ετοιμάζει η ΠΑΕ Άρης για την απόκτηση του Αφρικάνου εξτρέμ.

Εξάλλου το κενό στο αριστερό άκρο της επίθεσης, προς επιβεβαίωση του Sportime που είχε αποκαλύψει οτι ο στόχος είχε βρεθεί και θα έρθει δανεικός, θα το καλύψει ο Τζιούισον Μπένετ. Ο Άρης έχει συμφωνήσει με την Σάντερλαντ από το βράδυ της Τετάρτης για τον δανεισμό του 19χρονου Κοσταρικανού για τον οποίο έχει μπει και ρήτρα αγοράς ύψους τριών εκατ. ευρώ! Οι πληροφορίες αναφέρουν οτι ο Κοσταρικανός ακραίος επιθετικός αναμένεται στην Ελλάδα μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα