Η αντίδραση του Γκουαρδιόλα στην "αρπαγή" της Γιουνάιτεντ

12:40 26/1/2024 - Πηγή: Contra

Ορισμένες φορές μπορούμε να καταλάβουμε πάρα πολλά από τις αντιδράσεις κάποιου. Στην συγκεκριμένη περίπτωση της "μεταγραφής" του ο Ομάρ Μπρεράντα στην Γιουνάιτεντ από την Σίτι, αντιλαμβανόμαστε πως πιθανότατα οι "Κόκκινοι διάβολοι" πέτυχαν διάνα αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις του Καταλανού κόουτς.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκτησε τον υπεύθυνο των ποδοσφαιρικών δραστηριοτήτων της Μάντσεστερ Σίτι για τον ρόλο του διευθύνοντα σύμβουλο ο οποίος θα αναφέρεται απευθείας σε βασικά στελέχη της INEOS και του Ράντκλιφ. Να θυμίσουμε πως δημοσιεύματα αναφέρουν

ότι ο Μπεράντα "κυνηγήθηκε" προσωπικά από την INEOS, με τους Γκλέιζερς να προσφέρουν την έγκρισή τους στην απόφαση να τον διορίσουν.

Φαίνεται πως αυτή η κίνηση ενόχλησε τον Πεπ ο οποίος σχολίασε αυτή την εξέλιξη.

"Δεν ξέρω αν η Γιουνάιτεντ, κάνοντας αυτό, όλα τα θέματα θα διευθετηθούν και θα λειτουργήσουν. Ίσως στην ομάδα πιστεύουν ότι με αυτό το άτομο, όλα θα αλλάξουν - συγχαρητήρια. Αν αυτό συμβεί, τότε Θεέ μου, πρέπει να κάνουν άγαλμα για τον Ομάρ Μπεράντα στο μέλλον, γιατί θα το άξιζε".

"Ο Κέβιν Ντε Μπρούινε παραμένει στη Μαν Σίτι, ο Έρλινγκ Χάαλαντ θα συνεχίσει να παίζει εδώ, οπότε δεν είναι τόσο απλό αυτό. Προφανώς οι γνώσεις του Ομάρ πηγαίνουν στη Γιουνάιτεντ, αυτή είναι η πραγματικότητα. Ο σύλλογος θα προχωρήσει μπροστά. Θα προσαρμοστούμε. Τον είδα χθες, αγκαλιαστήκαμε. Του εύχομαι τα καλύτερα γιατί είναι ένας φανταστικός άνθρωπος".

Διαβάστε περισσότερα

Κίνδυνος για πρόωρο τέλος στην καριέρα πρώην αστέρα της Τότεναμ

Ο αντικαταστάτης του παίκτη των 50 εκατομμυρίων που θέλει ο Πεπ

Keywords
Τυχαία Θέματα