Άννα Βίσση και «Είσαι το ταίρι μου» έρχονται ξανά στο MEGA

Το MEGA ψάχνει την ιδανική συνταγή και φαίνεται πως βρίσκεται στο σωστό δρόμο για να ανεβάσει τα νούμερα της τηλεθέασης του. 

Αναμφίβολα το… πείραμα των κλασικών και αγαπημένων σειρών, αλλά και του Αντώνη Ρέμου ήταν πετυχημένο και το κανάλι συνεχίζει με την ίδια τακτική.

Οι πετυχημένες σειρών  «Ντόλτσε Βίτα», «Παρά πέντε» και «Πενήντα πενήντα» αρέσουν στο τηλεοπτικό κοινό και μάλιστα ανταγωνίζονται στα ίσα τις επαναλήψεις των άλλων σταθμών. Και σε μερικές περιπτώσεις τις ξεπερνούν.

Το μεγάλο κανάλι πήγε ένα βήμα

παρακάτω, βάζοντας και το… μουσικό πείραμα στην εξίσωση. Ο Αντώνης Ρέμος άρεσε και το concept αυτής της εκπομπής θα συνεχιστεί και με άλλους καλλιτέχνες.

Το βράδυ της Παρασκευής της Πρωτομαγιάς, η τραγουδίστρια που θα μας συντροφεύσει με την φωνή και τις επιτυχίες της θα είναι η Άννα Βίσση. Στο στούντιο, το οποίο θα παραπέμπει σε σπιτικό καθιστικό με εκλεκτούς συνεργάτες και καλεσμένους, η σπουδαία ερμηνεύτρια θα παρουσιάσει την δική της εκπομπή και θα αλλάξει την διάθεση του τηλεοπτικού κοινού.

MEGA: Το «Παρά Πέντε» θα αντικατασταθεί από το «Είσαι το ταίρι μου»

Το τέλος της σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη «Παρά πέντε», αφήνει κενό στις 21.00, το οποίο έρχεται να καλύψει μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Mega, το «Είσαι το ταίρι μου», την ελληνική κωμική τηλεοπτική σειρά που προβλήθηκε τη σεζόν 2001-2002 σε σενάριο Λευτέρη Παπαπέτρου και σκηνοθεσία Αντώνη Αγγελόπουλου.

Στο πρόγραμμα όμως εντάσσεται μία ακόμη σειρά από τα παλιά, η «Πολυκατοικία». Από τις 6 Μαΐου στις 12 το μεσημέρι οι γνωστοί ένοικοι επιστρέφουν στις οθόνες.

The post Άννα Βίσση και «Είσαι το ταίρι μου» έρχονται ξανά στο MEGA appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα