«Ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στον Σλούκα»

Σύμφωνα με τον έγκριτο Τούρκο δημοσιογράφο, Ισμαήλ Σενόλ, ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στο να ξαναφέρει στο λιμάνι τον Κώστα Σλούκα

Πιο συγκεκριμένα ο Τούρκος ανέφερε στο Twitter: «Ο Κώστας Σλούκας πυροδότησε πολλά πράγματα σε μια δήλωση στον ελληνικό τύπο. “Εάν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν θα μείνει, δεν θα είμαι εκεί την επόμενη σεζόν.” Προς τιμήν του, μετέφερε αυτό το μήνυμα, αν όχι άμεσα με αυτά τα λόγια. Συγκεκριμένα, είναι γνωστό ότι είναι κοντά στον Ολυμπιακό.

dir="ltr" lang="tr"> İsmail Şenol: “Kostas Sloukas, Yunan basınına yaptığı açıklamada birçok şeyi ateşledi. ‘Eğer Zeljko Obradovic kalmayacaksa ben de gelecek sezon yokum.’ minvalinde, doğrudan bu kelimelerle olmasa da bu mesajı iletmiş oldu. Özellikle de Olimpiakos’a yakın olduğu biliniyor.”

— beIN SPORTS Türkiye (@beINSPORTS_TR) April 22, 2020

Ο Ολυμπιακός ψάχνει τον ηγέτη της επόμενης μέρας και ο Κώστας Σλούκας είναι ο ιδανικός. Δεν είναι ψέμα ότι ήδη έχουν γίνει επαφές και θα γίνουν κι άλλες. Το θέμα δεν είναι όμως εύκολο.

Από την μια κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει με την σεζόν κι από την άλλη ο Σλούκας έχει συμβόλαιο, ενώ δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα κάνει.

Τέλος το καλοκαίρι αν φύγει από την Φενέρ είναι λογικό ότι θα πέσουν πάνω του σαν τις μέλισσες στο μέλι όλες οι μεγάλες ομάδες της Euroleague.

Πάντως ίδιος όντως είχε πει ότι αν δεν μείνει ο Ζοτς στην Φενέρ, ούτε ο ίδιος θα παραμείνει στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης. 

Νωρίτερα ο Σέρβος προπονητής σε επίσημη δήλωση του είχε τονίσει ότι η Φενέρμπαχτσε είναι η προτεραιότητα του, ωστόσο ακόμα δεν έχει κάποια επίσημη πρόταση στα χέρια του.

The post «Ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στον Σλούκα» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > Sportime
Ο Ολυμπιακός, Σλούκα,o olybiakos, slouka