Premier League: Δεν συμφωνούν οι ομάδες μεταξύ τους

Τα πάντα στον αέρα βρίσκονται αυτό τον καιρό λόγω του κορονοϊού. Πολλά τα πρωταθλήματα που δεν έχουν αποφασίσει εάν θα συνεχίσουν.

Η Premier League είναι ένα εξ αυτών. Προς το παρόν δεν έχει βρεθεί λύση στα Διοικητικά Συμβούλια που γίνονται. Το επόμενο είναι προγραμματισμένο για την 1η Μαΐου. Έως τότε τα πάντα είναι στον αέρα

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Guardian», υπάρχουν

ομάδες που πια είναι διστακτικές στο να συνεχιστεί η σεζόν. Οι λόγοι διαφέρουν από τη μία ομάδα στην άλλη. Είναι προφανές πως ο καθένας κοιτάει το συμφέρον του. Πέρα από τα δεδομένα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν όλοι (απώλεια εσόδων από εισιτήρια), σε περίπτωση που συνεχιστεί η Premier League, κάποιοι θα αντιμετωπίσουν και άλλα προβλήματα.

Μέλος ενός συλλόγου ρώτησε εάν είναι εφικτό να χωριστούν οι παίκτες από τις οικογένειές τους για έναν μήνα ώστε να μην υπάρχει ο κίνδυνος μετάδοσης του COVID-19. Υπήρξε και ένα αρχικό σχέδιο των γιατρών για το πώς θα μειωθεί ο κίνδυνος να μολυνθεί κάποιος. Επ’ αυτού, όμως, έχει παρουσιαστεί και μία ανησυχία. Οι παίκτες θα πρέπει να κάνουν πολλαπλά τεστ. Ποιος θα τα κάνει όμως; Τα άτομα που εργάζονται στον τομέα της υγείας και είναι εύκολο να κολλήσουν τον ιό;

Επιπλέον, ομάδες που κινδυνεύουν να υποβιβαστούν από την Premier League σκέφτονται εάν θα τους συμφέρει οικονομικά η συνέχεια της σεζόν μετά τις 30 Ιουνίου. Σε παίκτες τους υπάρχουν ρήτρες που θα μειώσουν αυτόματα τις αποδοχές τους σε περίπτωση υποβιβασμού. Εάν, λοιπόν, παραταθεί η σεζόν και συνεπώς τα συμβόλαιά τους, θα πρέπει να τους πληρώνουν με τα τωρινά δεδομένα και να χάνουν έτσι χρήματα.

Από εκεί και πέρα, ομάδες με μικρότερα ρόστερ κάνουν σκέψεις για τα τρία ματς την εβδομάδα που θα πρέπει να παίξουν. Κάποιες ενδεχομένως δεν το αντέξουν. Την ίδια ανησυχία εξέφρασε και μέλος κλαμπ της Premier League που η ομάδα του έχει μεγάλο μέσο όρο ηλικίας. Στο τραπέζι έπεσε ακόμα και το ενδεχόμενο να αρνηθούν παίκτες να αγωνιστούν λόγω της κατάστασης που υπάρχει.

Αντιλαμβάνεται, λοιπόν, κανείς πως είναι πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα αυτή τη στιγμή. Γι’ αυτό και δεν υπάρχει τίποτα ξεκάθαρο εν όψει της επόμενης συνάντησης των ομάδων.

The post Premier League: Δεν συμφωνούν οι ομάδες μεταξύ τους appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα