Αυτή θα είναι η 11άδα της ΑΕΚ στη Μασσαλία

Η ΑΕΚ ταξίδεψε με πολλές απουσίες στη Μασσαλία. Ο Αραούχο ήταν η τελευταία, σημαντική. Προέκυψε στον αγώνα της ΑΕΚ στην Τρίπολη, όπου έπαιξε ένα ημίχρονο.

Ο αγώνας με τη Μαρσέιγ είναι δύσκολος. Όπως ο όμιλος της ΑΕΚ. Η νίκη στο Μπράιτον και η ισοπαλία με τον Άγιαξ είναι η καλύτερη βάση που θα μπορούσε να έχει η ομάδα του Αλμέιδα.

Κάθε ματς έχει

τα δικά του δεδομένα, από αυτό το πλαίσιο δεν μπορεί να ξεφύγει και αυτό της ΑΕΚ με τη Μαρσέιγ.

Η αντίπαλος της Ένωσης ξεκίνησε τη σεζόν με ένα σημαντικό πρότζεκτ. Το ολιγόμηνο πέρασμα του Μαρθελίνο ήταν καταστροφικό. Ο αποκλεισμός από τον Παναθηναϊκό έβγαλε στην επιφάνεια όλα τα ζητήματα. Η άφιξη του Γκατούζο έχει αλλάξει την στόχευση και πλέον στο γήπεδο παρατάσσεται ένα σύνολο που κυνηγά κάθε μπάλα.

Από τη μέση και μπροστά εξάλλου έχει δεδομένο ταλέντο και η ΑΕΚ που στο transition δεν είναι καλή φέτος, θα πρέπει να προσέξει.

ΑΕΚ: Η 11άδα με τη Μαρσέιγ

Ο Αλμέιδα δεν έχει πολλές επιλογές. Οι απουσίες των Αραούχο, Λιβάι Γκαρσία, Γκατσίνοβιτς, Πισάρο είναι πολλές από τη μέση και μπροστά. Με αποτέλεσμα να είναι και περιορισμένες οι επιλογές του προπονητή της ΑΕΚ.

Ο Στάνκοβιτς θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Ο Σιντιμπέ αναμένεται να είναι δεξιά στην άμυνα. Μουκουντί και Βίντα στα στόπερ, με την επιστροφή του Καμερουνέζου.

Αριστερά είναι πιο πιθανό να παίξει ο Μοχαμάντι. Ο Χατζισαφί από την αρχή με τον Αστέρα δε φαινόταν καλά, στη συνέχεια ζήτησε και έγινε αλλαγή μετά το 70’.

Στα χαφ οι Σιμάνσκι, Γιόνσον αναμένεται να έχουν μπροστά τους τον Τσούμπερ. Αριστερά θα είναι ο Πινέδα. Εδώ, όπως είναι λογικό και εμφανές σε κάθε παιχνίδι η ΑΕΚ, οι δύο παίκτες είναι πιθανό να αλλάζουν θέσεις. Να πηγαίνει ο Ελβετός αριστερά και ο Μεξικάνος στον άξονα. Αλλά τον περισσότερο χρόνο ο Τσούμπερ θα τον περνά πίσω από τον Πόνσε που θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Όσο για τη δεξιά πλευρά, Άμραμπατ και Ελίασον έχουν ίσες πιθανότητες. Ο Μαροκινός είναι ξεκούραστος αλλά ο Ελίασον αγωνίστηκε και ήταν μαζί με τον Τσούμπερ οι κορυφαίοι στην Τρίπολη. Άρα στο 50-50 για τον δεξιό εξτρέμ.

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα