ΑΕΛ: Στην Τούμπα χωρίς Παπάζογλου και Βινίσιους

Την πρώτη της αποστολή για τη νέα σεζόν ανακοίνωσε την Πέμπτη (10/9) η ΑΕΛ, η οποία πηγαίνει στην Τούμπα να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ (20:30 Novasports 2). Μία δεδομένα δύσκολη πρεμιέρα για τους «βυσσινί», οι οποίοι θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό κόντρα σε έναν από τους διεκδικητές του τίτλου.

Ιδιαίτερες

εκπλήξεις στην αποστολή της ΑΕΛ δεν υπάρχουν. Οι Θανάσης Παπάζογλου και Βινίσιους δεν υπολογίζονται, όπως ενημερώσαμε, και έχουν ειδοποιηθεί να βρουν ομάδα. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο αποκλείστηκαν. Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να λυθούν τα συμβόλαιά τους.

Κατά τα άλλα κανονικά έχουν συμπεριληφθεί τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Παίκτες, άλλωστε, όπως οι Ντουρμισάι και Σπαρβ αναμένεται να είναι εκείνοι που θα κάνουν τη διαφορά τη νέα σεζόν για την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου.

Η αποστολή: Μπάγιτς, Νάγκι, Ντουρμισάι, Γκαζάλ, Γλυνός, Γρηγορόπουλος, Χαλάτζης, Ηιάδης, Μαϊδανός, Μιχαήλ, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπέρτος, Μούζεκ, Πινακάς, Πλατέλλας, Σεσέροβιτς, Σπαρβ, Στελιάνο, Τόρζε, Τρούγιτς, Ζαχαράκης, Ζίζιτς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#NextMatch! . . . . . PAOK FC . . . . .VS . . . . . AEL FC . . . . . SuperLeague-Interwetten PAOK FC vs AE LARISSA FC Friday 8 September 2020 20:30 pm Toumba Stadium, Thessaloniki Ael Radio 104.8 Paok TV #PAOKfc #vs #AELfc #slgr #Superleagueinterwetten #Greece #Match #Thessaloniki @aelfc.gr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A.E.L. FC | OFFICIAL (@aelfc.gr) στις 9 Σεπ, 2020 στις 10:11 πμ PDT

Το άρθρο ΑΕΛ: Στην Τούμπα χωρίς Παπάζογλου και Βινίσιους εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα