Καμαρά : Κορυφαίος παίκτης στην Γουϊνέα! (pic)

20:56 10/9/2020 - Πηγή: To10.gr

Την καλύτερη σεζόν της καριέρας του πραγματοποίησε πέρσι ο Μαντί Καμαρά, με τον Αφρικανό άσο να ξεδιπλώνει το ταλέντο του στον αγωνιστικό χώρο και να κερδίσει με το σπαθί του μια θέση στη βασική 11άδα των Πειραιωτών. Ο 23χρονος αγωνίστηκε σε 50 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 7 γκολ και 4 ασίστ σε 3.627 λεπτά συμμετοχής.

Ο διεθνής μέσος έκανε μαγική σεζόν και βοήθησε τον Ολυμπιακό να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού

πρωταθλήματος και να κάνει εξαιρετική πορεία στην Ευρώπη. Εμφανίσεις, με τις οποίες τράβηξε πάνω του τα βλέμματα των μεγαλύτερων συλλόγων της Ευρώπης και αναδείχθηκε ως κορυφαίος παίκτης της Γουϊνέας για τη σεζόν 2019-2020!

Οι αναγνώστες του «Orange Football Club» ανέδειξαν τον διεθνή μέσο του Ολυμπιακού ως κορυφαίο παίκτη της Γουϊνέας για την περσινή σεζόν, με τον διεθνή χαφ των Πειραιωτών να αφήνει στη δεύτερη θέση των προτιμήσεων στη σχετική ψηφοφορία τον Ναμπί Κεϊτά της Λίβερπουλ και στην τρίτη θέση τον Σεϊντουμπά Σουμπά της Παρτίζαν.

Les fans d’Orange Football Club ont élu @MCamarajr10 meilleur joueur guinéen de la saison 2019/2020 devant Naby Keïta et Seydouba Soumah

Les résultats complets des votes https://t.co/1w88HPyknu pic.twitter.com/r8SIukYbxy

Orange Football Club (@Orange_FootClub) September 10, 2020

Μια σπουδαία διάκριση για τον Καμαρά, ο οποίος έκανε τρομερή σεζόν με τα χρώματα του Ολυμπιακού και κέρδισε τον σεβασμό και την αναγνώριση των συμπατριωτών του. Ο Μαντί μάλιστα πριν από λίγες εβδομάδες είχε συμπεριληφθεί στην 11άδα με τους καλύτερους Αφρικανούς της περσινής σεζόν, έχοντας συμπαίκτες τους Σαλάχ, Μανέ και Ομπαμεγιάνγκ!

Πιο αναλυτικά, στην κορυφαία 11άδα βρισκόταν ο Μαροκινός πορτιέρο της Σεβίλλης, Μπόνο, ο Κονγκολέζος της Λειψίας, Μουκιέλε, ο Καμαρά του Ολυμπιακού, ο Σενεγαλέζος Γκάνα Γκουγιέ της Παρί Σεν Ζερμέν, ο Χαϊντάρ της Λειψίας από το Μάλι, ο Ιβοριανός Κορνέ της Λιόν, ο Αιγύπτιος Σαλάχ της Λίβερπουλ, ο Σενεγαλέζος Μανέ της Λίβερπουλ, ο Τογκολέζος Ομπαμεγιάνγκ της Άρσεναλ και ο Κονγκολέζος Μποκανί της Άντβερπ.

Ο μέσος του Ολυμπιακού  άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία που του έδωσε ο Μαρτίνς, πήρε σπίτι του τη φανέλα του βασικού στην πειραϊκή ομάδα και κέρδισε με το σπαθί του μία θέση ανάμεσα στους κορυφαίους Αφρικανούς της περσινής σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα