Μάντζιος: “Σπουδαία νίκη, προσοχή στο επόμενο!”

Τα εύσημα στους παίκτες του Άρη για τον τρόπο που αγωνίστηκαν και τη νίκη που πήραν χθες (27/9) στο Περιστέρι, στον αγώνα με τον Ατρόμητο για την 4η αγωνιστική της Super League 1, απέδωσε σήμερα ο προπονητής της ομάδας, Άκης Μάντζιος, σε ομιλία του προς αυτούς πριν την προπόνηση. Από την άλλη, όμως, τους επέστησε την προσοχή στο παιχνίδι που ακολουθεί, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης (2/10), εντός έδρας.

“Συγχαρητήρια

για την εμφάνιση στο Περιστέρι και για τη νίκη. Βγάλαμε πράγματα που θέλαμε στο παιχνίδι, ήμασταν αποτελεσματικοί, είχαμε δύναμη και πάθος και πήραμε μία νίκη που αξίζαμε και θέλαμε για πολλούς λόγους. Υπάρχουν, όμως, και κάποια πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε στην αμυντική μας λειτουργία, όπως κάποια ατομικά λάθη που πρέπει να διορθώσουμε”, είπε αρχικά στην ομιλία του προς τους παίκτες ο Μάντζιος.

Και συνέχισε: “Στα δύο τελευταία παιχνίδια δείξαμε βελτίωση σε πολλούς τομείς, αλλά έχουμε τα περιθώρια για πολύ μεγαλύτερη βελτίωση και χρειάζεται συνεχής προσπάθεια. Μας περιμένει τώρα ένα πολύ δύσκολο ματς με τον Απόλλωνα και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό. Έχει παγίδες το ματς του Σαββάτου. Θα χρειαστεί σοβαρότητα και ένταση, όπως είχαμε στο Περιστέρι. Όταν παίζουμε σαν Άρης, δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε, γιατί έχουμε μεγάλες δυνατότητες”.

Keywords
Τυχαία Θέματα