ΑΕΚ: «Προετοιμασία συναρμολόγησης στεγάστρου στην Αγιά Σοφιά» (pics)

Η «Αγιά Σοφιά» ενθουσιάζει τους φίλους της ΑΕΚ και άπαντες περιμένουν την μεγάλη στιγμή που θα μπουν στο νέο γήπεδο.

Σήμερα, η ΠΑΕ ΑΕΚ, ενημέρωσε τους φίλους της μέσω των social media για την πρόοδο στο κομμάτι του στεγάστρου Η Cimolai, είχε φτάσει στην Ελλάδα στις αρχές του Μαΐου

για να επιθεωρήσει το εργοτάξιο και να δρομολογήσει τις εργασίες της. Σιγά-σιγά κατέφθασαν και τα πρώτα κόμματα του στεγάστρου για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ και οι εξελίξεις αναμένεται να «τρέξουν» ακόμη περισσότερο τις επόμενες μέρες για την «Αγιά Σοφιά».

Οι εργασίες στην «Αγιά Σοφιά»

Συγκεκριμένα, το έδαφος στο εργοτάξιο προετοιμάζεται με ειδική προεργασία καθώς οι γερανοί της ιταλικής εταιρείας που θα φτάσουν στην Ελλάδα, είναι οι μεγαλύτεροι που θα έχουμε δει ποτέ στην χώρα μας. Ως εκ τούτου, χρειάζονται τις κατάλληλες συνθήκες για να τοποθετηθούν με την ασφάλεια να αποτελεί το πρώτο μέλημα των ανθρώπων της εταιρείας αλλά και του γηπέδου.

Τα πρώτα κομμάτια (οι κόκκινοι σωλήνες) θα συναρμολογηθούν στα ειδικά διαμορφωμένα σημεία που δεν έχουν κλείσει ακόμα με κερκίδες. Ο χώρος αυτός έχει φτιαχτεί ώστε να στηρίζονται εκεί τα κομμάτια προς συναρμολόγηση και να λάβει χώρα η διαδικασία με την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Δείτε φωτογραφίες από τη Νέα Φιλαδέλφεια:

The post ΑΕΚ: «Προετοιμασία συναρμολόγησης στεγάστρου στην Αγιά Σοφιά» (pics) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα