Γιαννακόπουλος για Ολυμπιακό: «Η διάλυση ολοκληρώθηκε»

Η διάλυση ολοκληρώθηκε 20 χρόνια μετά… Αυτό είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στις δηλώσεις του στο ΟΑΚΑ μετά το κλείσιμο του φύλλο αγώνα.

Το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό δεν διεξήχθη ποτέ, όπως αναμενόταν. Οι Πειραιώτες δεν κατέβηκαν και βάσει νόμου υποβιβάζονται στην Α2. Εάν φυσικά δεν κερδίσουν στις

νομικές υποθέσεις που «τρέχουν».

Δεν έλειπαν από το ΟΑΚΑ τα… κοτόπουλα, αλλά και τα πανό. Το ένα εξ αυτών είχε άμεση σχέση και με την τοποθέτηση του Γιαννακόπουλου στο φινάλε περί διάλυσης.

Αρχικά ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων» είπε: «Εδώ έπρεπε να έχει 20.000 κόσμο να χαρούμε ένα ωραίο ματς… Από την άλλη, υπάρχουν νόμοι. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να γίνει το μπάσκετ, ποδόσφαιρο. Εκεί που γίνονται εγκλήματα παντού και υπάρχει ατιμωρησία. Στο μπάσκετ υπάρχουν νόμοι, κανονισμοί και όταν κάποιος τους καταστρατηγεί, θα πρέπει να υπάρχουν και οι απαραίτητες συνέπειες».

Στη συνέχεια δέχτηκε ερώτηση για το αν συνέπεια για τον Ολυμπιακό είναι αφαίρεση βαθμών και υποβιβασμός στην Α2: «Ναι και ελπίζω ότι δε θα βρεθεί κανείς να το αλλάξει, γιατί θα μας βρει όλους απέναντί του».

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προσέθεσε: «Θα μπορούσε κάποιος να το πει και 20 years challenge. Στις 20/5/99 ξεκίνησε η διάλυση με την άλωση του ΣΕΦ και στις 20/5/19 ολοκληρώθηκε».

The post Γιαννακόπουλος για Ολυμπιακό: «Η διάλυση ολοκληρώθηκε» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα