Survivor 20/5 – Αφροδίτη: Τα νεότερα από τον τραυματισμό

Survivor 20/5 – Αφροδίτη: Από τον ένα τραυματισμό στον άλλον. Τι πράγμα είναι αυτό που συμβαίνει με το Survivor αυτή τη στιγμή. Είχαμε τον Χικμέτ, στο επεισόδιο της Δευτέρας θα δούμε και την Αφροδίτη να τραυματίζεται.

Είναι δύσκολο τα πράγματα αυτή τη στιγμή στον Άγιο Δομίνικο. Μη νομίζετε πως το κλίμα εκεί είναι καλό. Κάθε άλλο. Το περιστατικό με τον Χικμέτ και τον τραυματισμό του έχει συγκλονίσει άπαντες. Περισσότερο από όλους τον ίδιο τον Ατζούν.

bwin Νόμιμο και ασφαλές παιχνίδι με live

streaming* από το κινητό, το τάμπλετ ή τον υπολογιστή σου! 21+ *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Τούρκος παραγωγός είδε τον πιο εμπορικό παίκτη του (μαζί με τη Σεντά) στην Τουρκία να τίθεται εκτός. Αυτό είναι το λιγότερο σαφώς. Πάνω από όλα είναι να γίνει καλά ο άνθρωπος και όχι το παιχνίδι.

Survivor Χικμέτ 20/5: Καρέ-καρέ ο σοκαριστικός τραυματισμός

Survivor 20/5 – Αφροδίτη

Το θέμα είναι πως στο επεισόδιο της Δευτέρας θα δούμε μία ακόμα αναποδιά. Συγκεκριμένα την Αφροδίτη να τραυματίζεται στο στίβο μάχης. Φαίνεται να χρειάζεται βοήθεια για να καταφέρει να σηκωθεί. Αποχωρεί υποβασταζόμενη.

To MINI Cooper Countryman με το πακέτο εξοπλισμού Executive γίνεται σήμερα δικό σου με €28.178 και προνομιακό επιτόκιο 4,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI. Μάθε περισσότερα στη ΣΠΑΝΟΣ ΑΕ.

Δείτε και το βίντεο από το στιγμιότυπο



Το ερώτημα είναι τι θα απογίνει με την Αφροδίτη. Η κατάσταση σας είπαμε, με την επικοινωνίας μας, στον Άγιο Δομίνικο δεν είναι και η καλύτερη δυνατή. Βαρύς κι ασήκωτος ο άνθρωπός μας με όσα τους έχουν βρει. Σας είχαμε υποσχεθεί όμως πως θα έχουμε νεότερα για την κατάσταση της Αφροδίτης Σκαφίδα. Ο τραυματισμός της δεν είναι σοβαρός. Περισσότερο φοβήθηκε, δεν συνέβη κάτι. Συνεχίζει κανονικά στο παιχνίδι. Απλώς –κι αυτό πιθανότατα- δεν θα συνεχίσει το αγώνισμα. Γενικότερα όμως, γλίτωσε τα χειρότερα…

Follow Sportime_media
Follow sportime.gr

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ PANINI KAI TOY SPORTIME



The post Survivor 20/5 – Αφροδίτη: Τα νεότερα από τον τραυματισμό appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα