ΑΕΚ: Η δοκιμή του Καρέρα για το ντέρμπι με ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ πήρε… ανάσα από την αναβολή του με τον Αστέρα στην Τρίπολη για το Κύπελλο Ελλάδος και προετοιμάζεται πιο άνετα πια, για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την Κυριακή.

Οι «κιτρινόμαυροι» δίνουν ένα σημαντικό ματς και περιμένουν πως και πως για ένα θετικό αποτέλεσμα σε ντέρμπι μετά από καιρό.

Ο Μάσιμο Καρέρα κάνει σκέψεις για το παιχνίδι της Κυριακής με 3-5-2 και χαμηλά την άμυνα, όπως και τις γραμμές να είναι

κοντά. Διότι έτσι θεωρεί ότι θα κλείσει τους χώρους του ΠΑΟΚ και θα τον μπλοκάρει, ώστε να μπορεί να χτυπήσει στην άμυνα του με τους ποιοτικούς επιθετικούς της ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Και Μεμίσεβιτς και Τάνκοβιτς θέλει ο Ιβιτς!

Η δοκιμή της ΑΕΚ για Τούμπα

Χθες όμως ο Ιταλός προπονητής δούλεψε αρκετά με το 4-2-3-1. Με τον Ογκνιεν Βράνιες να είναι καλά και να προπονείται, στη μία θέση και δίπλα του τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Δεξιά στην άμυνα τον Μιχάλη Μπακάκη, αριστερά τον Νίκλας Χουλτ, ενώ στα χαφ ήταν ο Αντρέ Σιμόες με τον Νέναντ Κρίστιτσιτς. Η επίθεση είχε… ότι καλύτερο για την ΑΕΚ. Με τον Ντανιέλε Βέρντε δεξιά, τον Πέτρο Μάνταλο αριστερά και τον Μάρκο Λιβάια πίσω από τον φουνταριστό Νέλσον Ολιβέιρα που είναι έτοιμος και θα παίξει. Στο δίτερμα χθες στα Σπάτα, έγινε και μία αλλαγή. Στην θέση του Βράνιες έπαιξε για λίγο ο Οικονόμου, ώστε να είναι έτοιμος ο Καρέρα για κάθε σχέδιο.

Πάντως, Βράνιες και Ντέλετιτς είναι έτοιμοι και θα παίξουν την Κυριακή. Ο 30χρονος αμυντικός της Ένωσης δεν προπονήθηκε τις δυο προηγούμενες μέρες (έμεινε εκτός από την αποστολή που δεν αναχώρησε ποτέ για το ματς με τον Αστέρα) καθώς ένιωθε ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους. Ο Σέρβος εξτρέμ, από την πλευρά του ταλαιπωρούταν από εμπύρετη ίωση που τον κρατούσε μακριά από τις προπονήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεμίσεβιτς: Χρειάζεται επιμονή και υπομονή από την ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Αυτός είναι ο Σαμίρ Μεμίσεβιτς (vid)

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post ΑΕΚ: Η δοκιμή του Καρέρα για το ντέρμπι με ΠΑΟΚ appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα