Κώστας Σαββιδάκης: «Ντρεπόμαστε να πούμε πως είμαστε Χριστιανοί». Το Sportime ξεκίνησε, πολλοί ακολουθούν…

23:59 9/1/2020 - Πηγή: Sportime

Σαν Sportime δεχόμαστε πλέον σε καθημερινή βάση μηνύματα ειδεχθών σχολίων. Από το πρωτοσέλιδο με την απλή απεικόνιση των αριθμών των αμβλώσεων στην Ελλάδα. Βέβαια δεν ήταν η πρώτη φορά. Κάθε φορά που θα γραφτεί κάτι υποστηρικτικό για τη θρησκεία μας και το Χριστοί θα πέσουν να… μας φάνε.

Όλα δείχνουν όμως πως η κατάσταση αλλάζει. Θετικό, ελπιδοφόρο, αισιόδοξο μήνυμα. Αλλάζει προς το καλύτερο. Αρχικώς για να έχει ο καθένας το θάρρος της γνώμης του. Το «διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπίζομαι το

δικαίωμα σου αν το λες» πρέπει να είναι μότο. Διότι, πλέον, στην κοινωνική αποσύνθεση που έχουνε περιέλθει, το να εκφράζεις την αγάπη σου για τον Χριστό έχει γίνει… κακούργημα. Από τους δικαστές των social media.

Ακόμα και ο Νίκος Βέρτης στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, μιλώντας για την αγάπη του για τον Χριστό ανέφερε πως: θα κατηγορηθώ που το λέω αυτό». Δηλαδή κάπου έχουμε ξεφύγει. Το θετικό είναι πως ένας ακόμα άνθρωπος που τη δεδομένη στιγμή έχει βήμα και… ρεύμα μίλησε για το συγκεκριμένο θέμα.



Ο λόγος για τον Κώστα Σαββιδάκη, ο οποίος υποδύεται το ρόλο του «Παπα-Γρηγόρη» στο πολύ πετυχημένο σίριαλ της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, «Αγριες Μέλισσες». Φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1 και ανέφερε μεταξύ άλλων. «Με έχει βαφτίσει παπάς, η γυναίκα του η παπαδιά και ο γιος του, ήμουν από μικρός ως παπαδάκι, στο κατηχητικό. Είμαι θρήσκος, θυμιατίζω σχεδόν κάθε μέρα στο σπίτι, ρίχνω αγιασμό. Δεν ντρέπομαι να το πω, γιατί δυστυχώς, πολλοί έχουμε φτάσει στο σημείο να ντρεπόμαστε να πούμε ότι είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι. Σέβομαι την κάθε θρησκεία και θέλω να σέβονται και τη δικιά μου θρησκεία. Νομίζω ότι προσπαθούν να μας απομακρύνουν από τα ήθη και τα έθιμά μας, τη θρησκεία μας, ειδικά εμάς τους Έλληνες!».

Καιρός είναι να πληθύνουν οι φωνές. Είναι κατά κάποιον τρόπο λυτρωτικό… Το Sportime το ξεκίνησε, πολλοί ακολουθούν!

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Κώστας Σαββιδάκης: «Ντρεπόμαστε να πούμε πως είμαστε Χριστιανοί». Το Sportime ξεκίνησε, πολλοί ακολουθούν… appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα