ΑΕΚ: Αυτά είναι τα παιχνίδια στο υπόλοιπο πρόγραμμα μέχρι τη διακοπή – Ημερομηνίες και ώρες

Η ΑΕΚ επικράτησε 2-1 του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής, με τους Στίβεν Τσούμπερ και Ορμπελίν Πινέδα να βρίσκουν δίχτυα.

Με αυτόν τον τρόπο, η Ένωση ολοκλήρωσε μια εβδομάδα-«φωτιά», αφού είχε προηγηθεί η ισοπαλία κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά και η μυθική νίκη στην έδρα της Μπράιτον.

Από ‘κει και πέρα, η ομάδα του Ματίας

Αλμέιδα καλείται να αφήσει πίσω της όσα συνέβησαν στη Λεωφόρο, καθώς τα παιχνίδια έως και την επόμενη διακοπή για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων είναι συνεχόμενα, με μόλις τρεις ημέρες διαφορά το καθένα!

Η αρχή γίνεται την Πέμπτη (28/9) στην ΟΠΑΠ Arena με αντίπαλο τον Ατρόμητο για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ενώ την επόμενη Δευτέρα (2/10) ακολουθεί η δύσκολη εκτός έδρας δοκιμασία με τον ΟΦΗ.

Εν συνεχεία, οι «κιτρινόμαυροι» θα υποδεχθούν τον Άγιαξ για την 2η αγωνιστική του Europa League, με τους Ολλανδούς να μην βρίσκονται σε καθόλου καλό φεγγάρι.

Τέλος, για την Κυριακή των δημοτικών εκλογών ορίστηκε το εξ αναβολής παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, το οποίο θα είναι και το τελευταίο πριν την επιστροφή στη δράση στις 22 Οκτωβρίου με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ΑΕΚ μέχρι τη διακοπή:

28/9 ΑΕΚ – Ατρόμητος 21:00

2/10 ΟΦΗΑΕΚ 20:00

5/10 ΑΕΚ – Άγιαξ 19:45

8/10 ΑΕΚ – Παναιτωλικός 19:30

Ιωσήφ Σηφάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα