Stoiximan Super League νέα (25/9): Πήρε το αίμα του πίσω ο Αστέρας Τρίπολης – Γιατί καθυστερεί ο Βόλος και πώς προέκυψε διαζύγιο στον Πανσερραϊκό

Stoiximan Super League νέα (25/19): Πώς ο Πανσερραϊκός έχασε ένα σημαντικό στέλεχος, γιατί ο Αστέρας Τρίπολης ήθελε το παιχνίδι με τον Βόλο και τι κάνει ο τελευταίος μεταγραφικά.

Αστέρας Τρίπολης: Έτσι απάντησε

Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη για φέτος πανηγύρισε ο Αστέρας Τρίπολης. Κάνοντας ένα πολύ καλό ξεκίνημα στο παιχνίδι με τον Βόλο, τον κέρδισε με 2-1. Οι Αρκάδες είχαν έξτρα κίνητρο και αυτό είχε να κάνει με κάτι που συνέβη λίγο καιρό

νωρίτερα. Όταν αποφάσισαν να λύσουν το συμβόλαιο του Μπερτόγλιο, πήραν εγγυήσεις από τους Θεσσαλούς πως δεν θα πάει ο παίκτης εκεί. Έγινε και σχετική συζήτηση μεταξύ των διοικούντων. Αφήνοντάς τον ελεύθερο, θεωρούσαν πως ο Αργεντινός θα συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό, αλλά εκ του αποτελέσματος φάνηκε πως ο Βόλος δεν τήρησε όσα είπε. Το τελευταίο ενόχλησε σφόδρα τους «κιτρινομπλέ» και η απάντηση ήρθε στο γήπεδο.

Πανσερραϊκός: Γι’ αυτό έφυγε ο Τσιμπανάκος

Η δουλειά των παικτών και των προπονητών είναι πιο εύκολο να φανεί. Υπάρχουν και άλλοι συντελεστές, όμως, σε μία επιτυχία. Ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος έβαλε το δικό του λιθαράκι για να πανηγυρίσει άνοδο ο Πανσερραϊκός. Σε μία κατηγορία που πρέπει να ξέρεις τι να κάνεις για να ανέβεις, εκείνος απλοποίησε το έργο των υπόλοιπων. Συμμάζεψε την κατάσταση, βοήθησε στο στήσιμο της περσινής ομάδας, ενώ είχε και φέτος συνεισφορά σε 1-2 σημαντικές μεταγραφές. Επιλογή του, όμως, ήταν να αποχωρήσει για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους. Ούτως ή άλλως έχει κλειδώσει ο επόμενος ποδοσφαιρικός του σταθμός.

Βόλος: Το θέμα του στόπερ

Καιρό τώρα έχει βγει στην αγορά ο Βόλος και ψάχνει κεντρικό αμυντικό. Οι Θεσσαλοί είναι εμφανές πως πρέπει να ενισχυθούν στην καρδιά της άμυνάς τους. Μόνο που έχουν καθυστερήσει αισθητά. Ένας βασικός λόγος είναι το οικονομικό. Με τα λεφτά που δίνουν, δεν είναι απλό να βρουν.  Υπάρχει, πάντως, όνομα στη λίστα που ξεχωρίζει τελευταία.

Stoiximan Super League νέα 25/9: Αυτά ήταν τα σημαντικότερα νέα της ημέρας.

Αντώνης Τσιράκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα