ΑΕΚ – Αρης 0-0 (α’ ημίχρονο)

ΑΕΚ – Αρης: Η Ενωση υποδέχεται (21:30, Novasports 2) τον Αρη στο Ολυμπιακό Στάδιο για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την τρομερή χαμένη ευκαιρία του Αραούχο στο 4′, όταν ο Κουέστα μπλόκαρε

την μπάλα στην κεφαλιά του Αργεντίνου. 4 λεπτά μετά ο Αρης έχασε τον Βέλεθ με τραυματισμό…

Το πρώτο 20λεπτο ολοκληρώθηκε με την ΑΕΚ να έχει την υπεροχή και τον Αρη να προσπαθεί να συνέλθει από την απώλεια του Βέλεθ. Στο 28′ ο Αρης έχασε και τον Σόουζα με τραυματισμό και ο Ενιγκ έβαλε τον Λάρσον στην θέση του και γύρισε τον Σάσα αριστερό μπακ.

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν τη νίκη απόψε στο παιχνίδι πρωταθλήματος του ΟΑΚΑ για να κρατήσουν τη διαφορά από τον ΠΑΟΚ, στην μάχη του Champions League. Μάλιστα, σε λίγες ημέρες θα υπάρχει και η ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος στο Χαριλάου (2-1 η ΑΕΚ στο πρώτο ματς).

Ο Μάσιμο Καρέρα ξεκινά το παιχνίδι σήμερα στο ΟΑΚΑ, με τον Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια, τον Μπακάκη δεξί μπακ, τον Λόπες αριστερό μπακ, τον Σβάρνα με τον Οικονόμου στα στόπερ, τον Σιμάνσκι με τον Κρίστιτσιτς στον άξονα, τον Βέρντε δεξί εξτρέμ, τον Λιβάια αριστερό εξτρέμ και τον Μάνταλο πίσω από τον Αραούχο.

Στον πάγκο της ΑΕΚ οι: Τσιντώτας, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Παουλίνιο, Σαμπανάτζοβιτς, Σιμόες, Αλμπάνης, Ολιβέιρα και Μαχαίρας. Εκτός έμειναν οι Λάτσι και Χριστόπουλος.

Η ενδεκάδα του Αρη είναι η εξής: Κουέστα, Ρόουζ, Σόουζα, Δεληζήσης, Σάσα, Βέλεθ, Ματίγια, Φετφατζίδης, Τόνσο, Γκάμα, Μαντσίνι. Στον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης οι: Εμαν, Ιντέγε, Μαρτίνες, Λάρσον, Μπα, Μπακουτσής, Ντουάρτε, Ντιγκινί, Μπαγκαλιάνης.

LIVE το ΑΕΚ – Αρης

Διαβάστε την LIVE εξέλιξη του αγώνα:

Οι διαιτητές του ΑΕΚ-ΑρηςΔιαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)Βοηθοί: Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας), Σάββας (Σερρών)4ος: Μαλούτας (Ημαθίας)VAR: Φωτιάς (Πέλλας), AVAR: Νικολακάκης (Ηρακλείου)

Το άρθρο ΑΕΚΑρης 0-0 (α’ ημίχρονο) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα