ΠΑΟΚ – ΟΦΗ LIVE 0-0 (1ο Ημ.)

Οι ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον ΟΦΗ (20:30), έχοντας μόνο τη νίκη στο μυαλό του, την ώρα που οι Κρητικοί ψάχνουν την έκπληξη.

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ LIVE: Αμφότερες οι ομάδες αναζητούν το πρώτο τους τρίποντο στην ειδική διαδικασία των play off αφού ο Δικέφαλος προέρχεται από μία ήττα (Ολυμπιακός) και μία ισοπαλία (Παναθηναϊκός)

ενώ οι Κρητικοί έχουν χάσει από Άρη και ΑΕΚ τις πρώτες δύο αγωνιστικές.

Ο Αμπέλ Φερέιρα δεν έχει στη διάθεσή του τους Βιεϊρίνια, Πέλκα, Μίσιτς, Κρέσπο, Ζαμπά και Ντόουγκλας ενώ από την άλλη ο Γιώργος Σίμος τους Κουτρουμπής, Μαρινάκη, Σόουζα, Τσιλιανίδη και Δερμιτζάκη.

Οι ενδεκάδες 

Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει με τους: Πασχαλάκη, Μάτος, Βαρέλα, Ίνγκασον, Γιαννούλη, Ελ Καντουρί, Εσίτι, Λημνιό, Λάμπρου, Μπίσεσβαρ και Άκπομ

Στον πάγκο βρίσκονται οι Ζίφκοβιτς, Ροντρίγκο, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Μαουρίσιο, Στοχ, Τζόλης, Σφιντέρσκι

Ο Γιώργος Σίμος ξεκινά το ματς με τους: Γουόλι, Μπράουν, Νάστος, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Βίκτορ, Στάικος, Νέιρα, Σεμέντο, Βαζ και Φιγκεϊρέδο

Στο πάγκο βρίσκονται οι Σωτηρίου, Σακόρ, Μάνος, Ναμπί, Βαφέας, Μεγιάδο, Δεληγιαννίδης, Περδίκης και Νοικοκυράκης

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε πολύ καλύτερα στην αναμέτρηση, έχοντας την κατοχή και καθορίζοντας το ρυθμό του αγώνα, με τον ΠΑΟΚ όμως να είναι αυτός που απειλεί έχοντας δύο ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά.

Η ευκαιρία του ΟΦΗ ήταν και η καλύτερη μέχρι εκείνη την ώρα του πρώτου μέρους, με τον Νέιρα να στέλνει τη μπάλα ελάχιστα άουτ στο 28ο λεπτό από εκτέλεση φάουλ.

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ LIVE

Το άρθρο ΠΑΟΚ – ΟΦΗ LIVE 0-0 (1ο Ημ.) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα