Παναθηναϊκός: Εκτός ντέρμπι λόγω πειθαρχικού παραπτώματος ο Ινσούα

Δεν του έφταναν οι πολλές απουσίες που είχε στην άμυνά του, την τελευταία στιγμή προέκυψε μία ακόμη εν όψει του ντέρμπι στο Φάληρο.

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό χωρίς τον Εμάνουελ Ινσούα. Ο Αργεντινός κόπηκε από την αποστολή γιατί υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα κατά τη διάρκεια της προπόνησης του Σαββάτου (20/6).

Το πρόβλημα φυσικά είναι πολύ μεγάλο για τον

Γιώργο Δώνη και αλλάζει εντελώς τα πλάνα του. Ο 50χρονος κόουτς είχε δοκιμάσει λίγη ώρα πριν «κόψει» τον Ινσούα ένα 5-3-2 με τον Αργεντινό να βρίσκεται στους βασικούς. Για την ακρίβεια θα έπαιζε μαζί με τους Κολοβέτσιο και Σένκεφελντ στην άμυνα. Τη μία πλευρά θα έπαιρνε ο Χατζηθεοδωρίδης και την άλλη ο Χατζηγιοβάνης.

Από εκεί και πέρα, κανονικά θα βρίσκεται στην ενδεκάδα ο Κουρμπέλης έχοντας ξεπεράσει το μικροπρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε. Πολύ πιθανό να αγωνιστεί στα χαφ μαζί του και ο Ανουάρ. Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί χωρίς τους Γιόχανσον, Νούνες, Νάγκι, Περέα και Πούγγουρα. Για όλους ήταν γνωστό ότι δεν προλαβαίνουν λόγω προβλημάτων τραυματισμού.

Αναλυτικά η αποστολή: Διούδης, Ξενόπουλος, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Θεοχάρης, Ζαγαρίτης, Κολοβός, Δώνης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Αγιούμπ, Ανουάρ, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Μακέντα, Καμπετσής.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το αυριανό ντέρμπι #Panathinaikos #paofc2019_20 #squadlist #olypao #slgr #playoffs

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos) στις 20 Ιούν, 2020 στις 9:12 πμ PDT

Το άρθρο Παναθηναϊκός: Εκτός ντέρμπι λόγω πειθαρχικού παραπτώματος ο Ινσούα εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα