Tούρκοι: Εξαπλώθηκε παντού σε Ελλάδα και Τουρκία το ψάρι με το δηλητήριο πιο δυνατό και από κυάνιο- – Δεν υπάρχει διαφυγή από αυτή την εισβολή

«Νέες πληροφορίες συνεχίζουν να έρχονται για το πλάσμα που εισβάλλει ραγδαία στην περιοχή του Μαρμαρά. Εξαπλώθηκε παντού σε Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία, Χατάι, Άδανα, Μερσίνα και Αττάλεια. Στην Κωνσταντινούπολη ανέβασε ταχύτητα στα 122,5 χλμ. και έρχεται προς το Κοτζαέλι – Δεν υπάρχει διαφυγή από αυτή την εισβολή», σημειώνει το τουρκικό  tv100.com.

«Ένα είδος που απαντάται συχνά στο Χατάι, τα Άδανα, την Αττάλεια και τη Μερσίνα στην

Τουρκία έχει αρχίσει να συρρέει προς την Κωνσταντινούπολη και το Κοτζαέλι, τις επαρχίες μας στην περιοχή του Μαρμαρά. Οι πολίτες μας άρχισαν επίσης να αναρωτιούνται περισσότερο για αυτό το πλάσμα», σημειώνεται στο τουρκικό δημοσίευμα.

«Τα ψάρια που φουσκώνουν (Pufferfish) έχουν εξαπλωθεί στην Ελλάδα, την Ισπανία, την Ιταλία και ολόκληρη τη Μεσόγειο. Αυτό που κάνει τα ψάρια αυτά τόσο δημοφιλή είναι η οδοντική δομή τους. Αλλά η πιο επικίνδυνη πτυχή τους είναι το δηλητήριο που περιέχουν», αναφέρει ο Αλί Ριζά από την Σχολή Αλιείας του Τουρκικού Πανεπιστημίου Τσουκούροβα στα Κατεχόμενα.

«Τα ψάρια που φουσκώνουν περιέχουν δηλητήριο που είναι ακόμη πιο ισχυρό από τη μορφίνη και το κυάνιο, τα οποία είναι από τα ισχυρότερα δηλητήρια στον κόσμο», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης:

Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας Γαβριήλ: Δεν πρέπει να ταυτίζεται το δικαίωμα με την επιθυμία – Σου επιτρέπει η φύση να αναπαραχθείς με έναν άντρα; Δε γίνεται αυτό το πράγμα

Ολυμπιακός: Αυτή είναι η εντολή Μαρινάκη προς Πέδρο Άλβες – Γιατί κινδυνεύει η θέση του

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Tούρκοι, Εξαπλώθηκε, Ελλάδα, Τουρκία, - –,Tourkoi, exaplothike, ellada, tourkia, - –