Διαιτησία: Ο Σπάθας είδε κόκκινη στο Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης – Τι λέει η ΚΕΔ για τη φάση!

Διαιτησία: Καμία κόκκινη κάρτα στον Βέρμπιτς στο Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης, σύμφωνα με την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

Μόνο ο Ηλίας Σπάθας είδε κόκκινη κάρτα στον Βέρμπιτς στο Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης.  Η ΚΕΔ που δεν πείστηκε με το πέναλτι που καταλογίστηκε στο Άρης

Ολυμπιακός υπέρ των «ερυθρολεύκων», επίσης είδε και την συγκεκριμένη περίπτωση στην οποια υπάρχει παραβατική συμπεριφορά από τον Βέρμπιτς η οποία δεν τιμωρήθηκε τεχνικά από τον διαιτητή Παπαπέτρου.

Οσον αφορά στον πειθαρχικό έλεγχο, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime η κίτρινη κάρτα θα ήταν αποδεκτή για την επιτροπή και μέχρι εκεί. Σε καμία περίπτωση κόκκινη και αποβολή του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού που στη συνέχεια αποχώρησε τραυματίας.

Η ΚΕΔ συμφωνεί επίσης με την απόφαση του VAR Τσέτσιλα να μην φωνάξει τον Αθηναίο διεθνή ρέφερι στο μόνιτορ. Iκανοποιημένη από την διαιτησία στη Λεωφόρο όπως και στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής η Επιτροπή Διαιτησίας.

Και οι άνθρωποι του Αστέρα πάντως ούτε στο ημίχρονο, ούτε στο τέλος της αναμέτρηση, δεν έκαναν την παραμικρή αναφορά στον ρέφερι του αγώνα. Εκτός από τον… ειρωνικό Μποροβήλο που αποβλήθηκε, δεν δημιούργησαν το παραμικρό πρόβλημα στην διαιτητική ομάδα.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Διαιτησία – Όσα είπε ο Σπάθας

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα