Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Η Θεοφανώ βρίσκει έναν προστάτη σύμμαχο

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Η Μάγισσα του ΑΝΤ1 συνεχίζει να σαρώνει στην τηλεθέαση έχοντας καθιερωθεί πλέον στις κορυφαίες σειρές της σεζόν.

Οι εξελίξεις τρέχουν καθώς Σπήλιος και Μόφορης διαλύουν τους Γερακάρηδες. Την ίδια ώρα, η Θεοφανώ περπατάει σε επικίνδυνα μονοπάτια. Κάποιος όμως θα βρεθεί για συμμαχήσει μαζί της όταν δε θα το περιμένει.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Κινδυνεύει η Θεοφανώ

Η οικογένεια των Λασκαραίων συγκλονίζεται με τις αποκαλύψεις

του Κανέλλου. Η Θεοφανώ τρέχει στο πλευρό του ενώ ο Κανέλλος της κάνει μια πρόταση που θα την αναστατώσει. Ο Θράσος βρίσκεται μια ανάσα απ’ το ν’ αποκαλύψει τον παράνομο δεσμό της Σκεύως και του Μισέλ. Ο Αντρέι μαθαίνει την αλήθεια για το παρελθόν του. Θα γυρίσει στον πύργο ή θα φύγει οριστικά απ’ την Μάνη; Η Γερακίνα έχει βάλει σ’ εφαρμογή το αιματηρό της σχέδιο για να μάθει την αλήθεια για τον Πετρούνη. Η Θεοφανώ ανοίγει ένα καινούριο κεφάλαιο στη ζωή της, κυριευμένη και πάλι απ’ τη μητέρα της, Άναχιτ.

Η Θεοφανώ αποφασισμένη ν’ ακολουθήσει τα χνάρια της μητέρας της αλλά και να ανακαλύψει την αλήθεια για εκείνη, ξεκινάει μια καινούρια ζωή, αλλά οι αντιξοότητες είναι πολλές. Η Κυπριανή προσπαθεί να πείσει την Δαμιανή να βρούνε πρώτες την Θεοφανώ και να τη βγάλουν απ’ τη μέση. Όλοι προσπαθούν να διαχειριστούν τη νέα πραγματικότητα, μετά τις αποκαλύψεις του Κανέλλου. Στην προσπάθεια επιβίωσης της, η Θεοφανώ θα βρει στον δρόμο της έναν ανέλπιστο σύμμαχο.

Διαβάστε επίσης:

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Η Θεοφανώ ζει τον απόλυτο τρόμο

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Ο Μάρκος ενοχλείται από το ενδιαφέρον της Αλεξάνδρας για το Κιάρι

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Δήμητρα μπαίνει στο σπίτι του Ρουσσέα

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα