The Pilot Center: Αγ.Βαλεντίνου – Προτάσεις για δώρα εμπειρίας που θα μείνουν αξέχαστα

The Pilot Center: Πλησιάζει η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και έχεις αρχίσει να ψάχνεις δώρο για το αγαπημένο σου πρόσωπο; Δεν θες όμως πάλι μια από τα ίδια αλλά κάτι που θα το θυμάται για καιρό και γιατί όχι να το ζήσετε και μαζί; Τα δώρα εμπειρίας κερδίζουν συνεχώς έδαφος ακριβώς γιατί είναι ιδιαίτερα, τελείως προσωποποιημένα και δημιουργούν συναισθήματα.

Η πρότασή μας; Ένα κέντρο ψυχαγωγίας, μοναδικό στην

Ελλάδα, για συναρπαστικές εμπειρίες που μπορείτε να ζήσετε μαζί αλλά και μεμονωμένα και σε τιμές πολύ ανταγωνιστικές, σε σχέση με τα αντίστοιχα του εξωτερικού.

Formula

Μια αυθεντική κατακόκκινη Formula περιμένει τους λάτρεις της ταχύτητας, σε μια πραγματική προσομοίωση οδήγησης. Ο αληθινός προσομοιωτής της Formula είναι τοποθετημένος πάνω σε μια ρεαλιστικά κινουμένη βάση, ενώ το τιμόνι μεταδίδει σχεδόν όλες τις δυνάμεις (G force), για να ζήσεις την ένταση που βιώνουν οι πραγματικοί οδηγοί αγώνων. Το ρεαλιστικό εσωτερικό του, το τιμόνι με το Force Feedback και η πανοραμική θέα, μαζί με τον βροντερό ήχο της Formula, δίνουν την αίσθηση συμμετοχής σε αληθινό αγώνα. Σίγουρα μια εμπειρία που αξίζει!

WRC

Η τέλεια επιλογή για τους λάτρεις της αγωνιστικής οδήγησης! Το πιο άγριο αγωνιστικό προκαλεί ρίγη συγκίνησης, καθώς τρέχει σε λασπωμένες στροφές, χιονισμένες διαδρομές, χωμάτινα μονοπάτια. Ο πραγματικός προσομοιωτής WRC διαθέτει όλες τις λειτουργίες ενός αληθινού αυτοκινήτου αγώνων με πλήρη κίνηση για να νιώθεις όλες τις αναταράξεις. Θρυλικές ειδικές διαδρομές και πίστες για απίστευτα Drifts σε περιμένουν για ατελείωτη συγκίνηση και ενθουσιασμό με αυτό το καθαρόαιμο αγωνιστικό, σε αληθινές και ασφαλείς συνθήκες!

F-16

Πραγματικός προσομοιωτής πτήσης μαχητικού F-16 με αληθινό cockpit και παρόμοια χαρακτηριστικά και λειτουργίες αεροσκάφους σαν αυτά της πολεμικής αεροπορίας, σε κάνουν από αρχάριο…Μάβερικ! Με τη βοήθεια έμπειρου πιλότου και τον αληθινό προσομοιωτή F-16 μπορείς να αναπαράγεις ορισμένες από τις πιο επικίνδυνες αποστολές με αναγωριστικές πτήσεις, βουτιές στο κενό, ακροβατικά, ανεφοδιασμούς σε δευτερόλεπτα, επιθέσεις αέρος και εδάφους, ελιγμούς 360ο στον αέρα. Όλα είναι δυνατά αρκεί να μην πέσεις στο στόχο του εχθρού. Χειριστήριο στο ένα χέρι, μοχλός ισχύος στο άλλο!

Αεροσκάφος Α320

Ένα δώρο για να το ζήσετε μαζί! Με τον πραγματικό προσομοιωτή Αεροσκάφους Α320 γίνεστε εσείς οι πιλότοι σε μια ολοκληρωμένη, ολιστική εμπειρία πτήσης, ίδια με αυτή ενός πραγματικού αερσκάφους. Με την καθοδήγηση έμπειρου πιλότου και μέσα σε κανονικών διαστάσεων πιλοτήριο βιώνετε όλη τη διαδικασία απογείωσης και προσγείωσης, μαθαίνετε τα βασικά συστήματα και όργανα και αναλαμβάνετε εσείς το πηδάλιο και το σχέδιο πτήσης. 24.000 προορισμοί για να επιλέξετε να πετάξετε και να απολαύσετε την υπέροχη, πανοραμική θέα. Φωτισμένο Λονδίνο, ρομαντικό Παρίσι, εξωτική Αργεντική, πολύβουη Νέα Υόρκη; Επιλέξτε, προσδεθείτε και απογειωθείτε!

Πρόγραμμα κατά της Αεροφοβίας

Αν κάποιος αγαπημένος σας φοβάται τις πτήσεις και τα αεροπλάνα, τότε ένα δώρο με συναισθηματική αξία είναι το εξειδικευμένο Πρόγραμμα για να αντιμετώπισει και να ξεπεράσει το φόβο αυτό.

Ασυναγώνιστες εμπειρίες που θα θέλετε να ζείτε ξανά και ξανά! Πάρτε μια γεύση από το The Pilot Center

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις: https://pilotcenter.gr/

Λεωφ. Βουλιαγμένης 387 Ηλιούπολη 16346300μ. από το σταθμό του μετρό Αγ. Δημητρίου+30 210 97 39 240

Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα