Survivor spoiler 7/4 – διαρροή: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι

21:06 7/4/2019 - Πηγή: Sportime

Survivor spoiler διαρροή 7/4: Όπως πάντα το αναφέρουμε για να το γνωρίζετε. Διαβάζετε με δική σας ευθύνη. Αν τελειώσετε το άρθρο, πιθανότατα θα ξέρετε τις εξελίξεις για το Survivor. Η διαρροή πρόκειται για το επεισόδιο της Κυριακής (7/4) και μάλιστα αφορά αυτούς που θα είναι υποψήφιοι.

Το επεισόδιο της Κυριακής έχει τα πάντα. Μα τα πάντα. Φαίνεται εν τω μεταξύ πως οι εντάσεις από όσα έγιναν στο πρώτο αγώνισμα θα έχουν συνέχεια. Θυμηθείτε τι έγινε ανάμεσα σε πρώην Τούρκους συμπαίκτες, αλλά και Ελληνες.

Αναφέραμε

πριν πως θα έχει συνέχεια η ιστορία που ξεκίνησε στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας. Εκεί που είχατε μάθει πρώτοι την ομάδα που κάνει το 1-0. Οι μεικτές ομάδες έχουν μεγαλώσει τις εντάσεις. Γίνονται όλο και περισσότερες. Θα δούμε το νέο χώσιμο του Τόνι στην Κατερίνα Δαλάκα.

Σας αναφέραμε από το πρωί την ομάδα που κερδίζει την ασυλία. Η ομάδα της Σουντέ, η άσπρη ομάδα, μοιάζει πανίσχυρη αυτή τη στιγμή. Με την ψυχολογία να είναι στα ύψη. Και όπως όλα δείχνουν θα πάει ήρεμη και ήσυχη στο συμβούλιο του νησιού.

Εκεί η ομάδα της Κατερίνα Δαλάκα θα κληθεί να αποφασίσει ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα υπάρξει ατομική ασυλία. Όποια ομάδα χάσει θα κληθεί να ονοματίσει δύο Τούρκους παίκτες. Οι Έλληνες της μαύρης ομάδας έναν και οι Τούρκοι της μαύρης έναν ακόμα. Αυτό θα αλλάζει εβδομάδα με την βδομάδα για να υπάρχει ισορροπία ανάμεσα στους παίκτες. Να υπάρχει δηλαδή ισορροπία στις αποχωρήσεις και να μπορούν και οι δύο χώρες να έχουν εκπροσώπους στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Survivor spoiler 7/4

Δύο υποψήφιοι λοιπόν και οι δύο σύμφωνα με πληροφορίες που θα βρείτε και διαβάζετε μόνο εδώ, θα είναι άνδρες! Κρατάμε μια πισινή σε ότι αφορά τα ονόματα αυτών. Δεδομένα είμαστε σε θέση να ξέρουμε πως δεν θα είναι υποψήφιος ο Ατακάν (κοινώς η Κατέρινα Δαλάκα θα κοιμάται ήσυχη). Γιουσούφ και Εμρέ λοιπόν.

The post Survivor spoiler 7/4 – διαρροή: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα