Γουότφορντ: Στον τελικό του Κυπέλλου με τρομερή ανατροπή!

20:57 7/4/2019 - Πηγή: Sportime

Ζει το δικό της παραμύθι… Σον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας μόλις για δεύτερη φορά στην ιστορία της προκρίθηκε η Γουότφορντ. Μετά από έναν τρομερό ημιτελικό και μία εντυπωσιακή ανατροπή κατάφερε να επικρατήσει 3-2 της Γουλβς στην παράταση. Έτσι θα διεκδικήσει την κούπα για πρώτη φορά μετά το 1984, όταν είχε ηττηθεί από την Έβερτον.

Η Γουλβς, ίσως η πιο σταθερή ομάδα φέτος στην Premier League μετά το big 6, ήταν εκείνη

που μπήκε καλύτερα. Με γκολ του Ντόχερτι στο 36′ άνοιξε το σκορ, ενώ είχε και 1-2 καλές στιγμές ακόμα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Χιμένες υπενθύμισε σε όλους πως είναι ένας από τους καλύτερους φορ στην Αγγλία πετυχαίνοντας στο 62′ ένα πανέμορφο γκολ. Ίσως, όμως, να ήταν σε θέση οφσάιντ, αν και ο διαιτητής το μέτρησε βλέποντας το VAR.

Κάπου εκεί η Γουότφορντ έδειξε να βρίσκεται στα σχοινιά. Ο Χάβι Γκράθια επέλεξε να περάσει στο ματς τον Ντεουλοφέου και ο Ισπανός άλλαξε τα δεδομένα. Με τρομερό φαλτσαριστό σουτ στο 79′ έκανε το 1-2 και έβαλε ξανά την ομάδα του στο ματς.

Αυτό ήταν το κλειδί για τη συνέχεια. Η Γουότφορντ άρχισε να το πιστεύει και στις καθυστερήσεις πήρε ένα εύκολο πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα στο 90’+4 ο Ντίνι και το ματς πήγε στην παράταση.

Εκεί ήταν εμφανές πως η Γουλβς είχε αδειάσει. Δεν μπορούσαν να κάνουν το κάτι παραπάνω οι παίκτες της. Με τους Νέβες και Ζότα να έχουν αντικατασταθεί, μάλιστα, ήταν δύσκολο να βγουν φάσεις. Στο 104′ ο Ντεουλοφέου πάτησε περιοχή από δεξιά και με διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-2. Προς το τέλος της παράτασης θα μπορούσε ο Καβαλέιρο να ισοφαρίσει, όταν πέρασε τον Γκόμεζ, αλλά έχασε τον βηματισμό του.

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ: Γκόμεζ, Φεμενία (108′ Γιάνματ), Μαριάπα, Κάθκαρτ, Χολέμπας (98′ λ. τρ. Μασίνα), Καπού, Χιούζ (66′ Ντεουλοφέου)(112′ Σέμα), Ντουκουρέ, Περέιρα, Γκρέι, Ντιν.

ΓΟΥΛΒΣ: Ράντι, Σαΐς, Κόαντι, Μπολί, Ντόχερτι, Κάστρο (105′ Βινάγκρε), Ρούμπεν Νέβες (86′ Μπένετ), Ντεντονκέρ, Μουτίνιο (102′ Τραορέ), Ντιόγκο Ζότα (89′ Ιβάν Καβαλέιρο), Χιμένες.

Τα αποτελέσματα των ημιτελικών:

Σάββατο (6/4)

Μάντσεστερ Σίτι – Μπράιτον 1-0 (4′ Ζεσούς)

Κυριακή (7/4)

Γουότφορντ – Γουλβς 3-2 (2-2 κ.δ.) (79′ και 104′ Ντεουλοφέου, 90’+4 πέν. Ντίνι – 36′ Ντόχερτι, 62′ Χιμένες)

The post Γουότφορντ: Στον τελικό του Κυπέλλου με τρομερή ανατροπή! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα