Survivor διαρροή spoiler 18/2: Στατιστικά! Αχαστος ο Μπόγδανος! Για… πέταμα η Σαλαγκούδη, «δυνατοί» Βέλλη και Τζέημς

Survivor διαρροή spoiler 18/2: Όλα τα νούμερα και τα στατιστικά των παικτών του ριάλιτι επιβίωσης. Αναλυτικά το πώς διαμορφώθηκαν οι αριθμοί!Survivor διαρροή spoiler 18/2

Survivor διαρροή spoiler 18/2: Ω, ρε τι ματσάρα είδαμε. Τι παιχνίδι ήταν αυτό στο Survivor. Κρίθηκε στον τελευταίο πόντο. Στο… τσακ. Κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον. Σε σημείο που δεν μπορούσαμε να περιμένουμε.

Άρεσε και στον κόσμο πάρα πολύ. Τα νούμερα τηλεθέασης

στο Survivor ήταν και πάλι πολύ υψηλά. Έκαναν την διαφορά. Πάντα τα ντέρμπι είναι αυτά που… τραβάνε. Όταν δε, κερδίζει η κόκκινη ομάδα, τότε ο κόσμος χαίρεται ακόμα περισσότερο. Είναι με τους κόκκινους, τι να κάνουμε.

Εκτός από το αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό όμως, είχαμε και αποχώρηση. Ο Περικλής Κονδυλάτος ήταν αυτός που είπε «αντίο» στο παιχνίδι. Δεν το πολυαναμέναμε είναι η αλήθεια. Δείτε τα highlights του επεισοδίου της Τετάρτης. Πάμε όμως να δούμε το κείμενο με τα στατιστικά του Γιώργου Πρίτσου.

Στατιστικά Survivor 18/02/2021

Ανδρική υπόθεση σε άλλο ένα ντέρμπι, που κρίθηκε κυριολεκτικά στο τελευταίο πόντο και 1η νίκη σε έπαθλο επικοινωνίας για την Κόκκινη ομάδα και φαγητό για την ομάδα με μουσακά στο μενού.

Δείτε τον τελευταίο πόντο

Η νίκη της Καρολίνας

H νίκη του Ηλία

Πάμε να δούμε το αγωνιστικό ταμπλό του αγώνα


Σε ένα στίβο μάχης που ήθελε καλή ισορροπία και δύναμη με μπροστάρηδες τον Mπογδανο Ηλία και Ασημακόπουλο Γιώργο, που φέρανε 5 νίκες 50% επικράτησε δύσκολα θα λέγαμε η Κόκκινη ομάδα και την χαρακτηρίζουμε νίκη ψυχολογίας για την συνέχεια.

Πάμε να δούμε και το συνολικό ταμπλό του παιχνιδιού


MVP της αγωνιστικής ήταν ο Μπόγδανος Ηλίας ως γνωστός και «Spiderman» που δείχνει ότι μπορεί να κοντράρει τον Τζέημς Καφετζή για τον τίτλο του επόμενου Survivor! θα μου πείτε ότι βλέπω όνειρα αλλά πιστέψτε με τα νούμερα και οι αλγόριθμοι εκεί οδηγούν.

Η «Μήδεια» μπορεί να υποχώρησε στην Ελλάδα αλλά η κόκκινη επέλαση στους αριθμούς συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς στο παιχνίδι επιβίωσης που βλέπουμε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ. Θα έχουμε και παράταση στο Lockdown και σκληρή καραντίνα δυστυχώς. Οπότε, τι καλύτερο από Survivor!

Τα λέμε με special edition άρθρο σε λίγες μέρες.

Το άρθρο Survivor διαρροή spoiler 18/2: Στατιστικά! Αχαστος ο Μπόγδανος! Για… πέταμα η Σαλαγκούδη, «δυνατοί» Βέλλη και Τζέημς εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα