Survivor Highlights 11/3: Απίστευτες ατάκες Αλέξη σε Κόρο – «Αν έχεις βαριά… κάκαλα βάλτα εκεί που ξέρεις» (vid)

Survivor Highlights 11/3: Ξεφεύγουν τα πράγματα στο Survivor, με τον Τριαντάφυλλο να είναι ο πρωταγωνιστής μίας άσχημης διαμάχης.

Survivor Highlights 11/3: Ένας πραγματικός χαμός γίνεται στο Survivor, με την κόκκινη ομάδα να έχει βγάλει για τα καλά τα… μαχαίρια και τις εκφράσεις που ακούγονται να είναι πλέον απαγορευτικές.

Συγκεκριμένα από την αρχή του επεισοδίου της Τετάρτης, είδαμε τον Τριαντάφυλλο

να έχει αρκετά παράπονα από τον Κόρο και τους άλλους παίκτες της κόκκινης ομάδας, για τον τρόπο που βγήκε υποψήφιος.

Ο Ασημακόπουλος και ο Κόρο είχαν τη μεγαλύτερη κόντρα μαζί του,  κατηγορώντας τον για δωροδοκία,  για διπροσωπία, ενώ ο πρώτος τον χαρακτήρισε ακόμα και… φίδι, τονίζοντας ότι κάνει τα πάντα για να παραμείνει στο παιχνίδι και να πάρει περισσότερα λεφτά.

Survivor Highlights 11/3: Νίκη για τους Μπλε – Πανικός για τους Κόκκινους!

Οι δύο ομάδες μπήκαν στο στίβο μάχης προκειμένου να διεκδικήσουν το έπαθλο της επικοινωνίας,  που πλέον γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι.

Και οι δύο ομάδες δείχνουν να είναι χωρισμένες σε στρατόπεδα, ωστόσο οι Μπλε αν και δεν τα πάνε καθόλου καλά μεταξύ τους σχεδόν όλοι, βρίσκουν τρόπο να νικούν.

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει, η ομάδα με αρχηγό τον Τζέημς Καφετζή, πήρε πάλι τη νίκη στον πόντο με 10-9 και βρέθηκε στην καλύβα για να απολαύσει φαγητό και την επικοινωνία.

Από την άλλη η κόκκινη ομάδα βυθίστηκε ακόμα περισσότερο στην γκρίνια και στο θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον Τριαντάφυλλο.

Survivor Highlights 11/3: Ξέφυγαν τα πράγματα στο συμβούλιο – Έβαλε τις φωνές ο Λιανός!

Τα πράγματα στο συμβούλιο του νησιού δεν εξελίχθηκαν καθόλου καλά,  με τον Γιώργο Λιανό να κάνει ερωτήσεις για την κατάσταση που επικρατεί με τον γνωστό τραγουδιστή στους Κόκκινους.

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ρώτησε για το θέμα της δωροδοκίας που είχε προέκυψε, ενώ στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Αλέξης προκειμένου να μιλήσει για το Τριαντάφυλλο.

Ο Αλέξης από τη μεριά του ανέφερε κάποιες συγκεκριμένες στιγμές  που είχε περάσει με τον Τριαντάφυλλο στην κόκκινη ομάδα,  τονίζοντας ότι δεν είναι ο άνθρωπος που παρουσιάζεται πώς είναι.

Μάλιστα ήρθες ανοιχτή αντιπαράθεση με τον Κόρο, που άρχισε να τον ειρωνεύεται και να του λέει ότι μάλλον του έχουν τάξει και αυτουνού δύο χιλιάδες ευρώ για να τα πει αυτά.

Τότε γύρισε το μυαλό του Αλέξη και είπε στον Κόρο, «αφού έχεις τόσο βαριά κάκαλα, βάλτα εκεί που ξέρεις».  Άμεσα ο Γιώργος Λιανός επενέβη στη συζήτηση και ξεκαθάρισε ότι αυτά τα πράγματα δεν είναι ανεκτά στο Survivor τελειώνοντας τη σύγκρουση.

Μετά από όλα αυτά, σε δεύτερη μοίρα πέρασε και η αποχώρηση, που όπως σας είχε ενημερώσει σωστά για ακόμα μία φορά το sportime, αυτός που έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο ήταν ο Ταβλαδάκης.

View this post on Instagram

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece)

View this post on Instagram

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άγριες Μέλισσες Spoiler 11/3: Μία δυσάρεστη… έκπληξη για την Ελένη!

Το άρθρο Survivor Highlights 11/3: Απίστευτες ατάκες Αλέξη σε Κόρο – «Αν έχεις βαριά… κάκαλα βάλτα εκεί που ξέρεις» (vid) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα