Μεγάλη νίκη του 17χρονου Ρουν επί του Περ – VIDEO

Μετά την πρώτη του νίκη σε κυρίως ταμπλό ATP διοργάνωσης, ο Χόλγκερ Βίτους Νούντσκοφ Ρουν συνέχισε εντυπωσιακά τις υποχρεώσεις του στο Chile Open και έβγαλε εκτός συνέχειας το Νο2 του ταμπλό, Μπενουά Περ.

Ο 17χρονος Δανός, Νο410 της παγκόσμιας κατάταξης, πραγματοποίησε φοβερή εμφάνιση και επιβλήθηκε 6-2, 6-3 του αντιπάλου του, παίρνοντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά της χωμάτινης διοργάνωσης στο Σαντιάγκο.

“Έχω πολύ καλό συναίσθημα τώρα, μετά τη νίκη

επί του Μπενουά που είναι ένας πολύ ταλαντούχος τενίστας. Τον σέβομαι και τον γνωρίζω πολύ καλά. Είναι σπουδαίο τουρνουά για μένα μέχρι τώρα, προερχόμενος από τα προκριματικά. Περιμένω ότι κάθε παιχνίδι θα είναι και πιο δύσκολο, οπότε αυτό που θέλω να κάνω είναι να παλέψω” είπε στη συνέντευξη on court ο Ρουν.

Ο ταλαντούχος Δανός, Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη των Juniors, τιμώρησε το ευάλωτο 2ο σερβίς του Περ, με τον Γάλλο να κερδίζει μόλις 3 πόντους σε ολόκληρο το ματς πίσω από το δεύτερο σερβίς του.

Στα προημιτελικά την Παρασκευή, ο Ρουν θα αντιμετωπίσει τον Φεντερίκο Ντελμπόνις που δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση στα τουρνουα της Λατινικής Αμερικής.

Στον άλλο προημιτελικό που έχει σφραγιστεί, θα αναμετρηθούν Φακούντο Μπαγκνίς και Λάσλο Τζέρε.

CHILE OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

The post Μεγάλη νίκη του 17χρονου Ρουν επί του Περ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα