Style Keeper: Η Εθνική ποδοσφαίρου ξέρει και από στυλ

Style Keeper: Και οι πέντε είναι υπέροχοι! Το 2019 όχι μόνο ανέβηκαν ποδοσφαιρικό επίπεδο, αλλά εκτόξευσαν και τη φήμη και την αξία και το στυλ τους, μέσα από σκληρή προσπάθεια και προσεγμένες ενδυματολογικές επιλογές, με την υπογραφή του Prince Oliver. Με την ίδια προσήλωση και το ανάλογο πείσμα, αισιοδοξούμε ότι το 2020 θα γίνουμε ξανά ομάδα – μοντέλο.

Οδυσσέας Βλαχοδήμος
Με τρομερά αντανακλαστικά, ποδοσφαιρική ευφυΐα και αξία που υπολογίζεται

πλέον στα 10 εκατ. ευρώ, ο 25χρονος γκολκίπερ υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο το 2018 με την Μπενφίκα και έγινε αμέσως βασικός. Φέτος την οδηγεί με σιγουριά στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, καθώς έχει δεχθεί μόλις 5 γκολ σε 14 αγώνες.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ – Style Keeper: Τα δύο μπουφάν που θα χρειαστείς το χειμώνα

Το εικονιζόμενο look που επέλεξε από τα Prince Oliver αναδεικνύει τον ραφιναρισμένο κοσμοπολιτισμό του.

Τάσος Μπακασέτας
Ο 26χρονος πολυσύνθετος μέσος μεταγράφηκε το καλοκαίρι στην Αλάνιασπορ, ύστερα από πλούσια, τριετή καριέρα στην ΑΕΚ. Ως τώρα έχει πραγματοποιήσει εντυπωσιακή πορεία με εξαιρετικές εμφανίσεις, πετυχαίνοντας 6 γκολ και δίνοντας 5 ασίστ σε 19 συνολικά αγώνες και με την ομάδα του να βρίσκεται στην έκτη θέση του πρωταθλήματος και να αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη.

Το εικονιζόμενο look που επέλεξε από τα Prince Oliver υπογραμμίζει την τεχνική του αρτιότητα και την καλλιτεχνική του φύση.

The post Style Keeper: Η Εθνική ποδοσφαίρου ξέρει και από στυλ appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα