Κούτρης: Μένει ή φεύγει; Τι συμβαίνει…

Ένα από τα θέματα που έχει απασχολήσει αρκετά στη μέχρι τώρα αγωνιστική περίοδο που έχει ο Ολυμπιακός, είναι ο Λεονάρντο Κούτρης.

Ο αριστεροπόδαρος μπακ πέρσι ήταν από τους βασικούς παίκτες των «ερυθρόλευκων».

Μοιράστηκε αρκετά ματς με τον Κωνσταντίνο Τσιμίκα, αλλά πέρσι ήταν η χρονιά του Κούτρη. Όπως και την πρώτη σεζόν που τον είχε αποκτήσει ο Ολυμπιακός, ο ίδιος είχε καλές εμφανίσεις.

Παρόλα

αυτά όμως φέτος τα πράγματα δεν έχουν κυλήσει όπως την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Έχει πολύ λίγα ματς στα πόδια του και επίσης έχει μείνει σε αρκετά και εκτός αποστολής.

Όπως είναι λογικό η επιλογή αυτή του Πέδρο Μαρτίνς έχει προκαλέσει ερωτήματα και απορίες αναφορικά με τον παίκτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ολυμπιακός: Φέρνει πρόταση ο Γκερέρο

Ο Κούτρης με τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε πέρσι έφτασε κοντά στη μεταγραφή του σε ομάδα του εξωτερικού. Κάτι όμως το οποίο δεν πραγματοποιήθηκε, καθώς ποτέ δεν έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός η πρόταση που θα ικανοποιούσε την ομάδα.

Έτσι έμεινε στον Ολυμπιακό ο Κούτρης και από τη στιγμή που βρήκε απέναντί του έναν τέτοιον Τσιμίκα, έχει καθηλωθεί εκτός πλάνων του Μαρτίνς. Ο Τσιμίκας διανύει μία απίστευτη περίοδο φόρμας και ο Πορτογάλος τεχνικός δεν τον βγάζει από την ενδεκάδα.

Αυτή τη στιγμή ανοίγουν οι μεταγραφές του Χειμώνα. Μία περίοδος η οποία ενδιαφέρει αρκετά τον Κούτρη. Έχει ψαχτεί αρκετά ο ίδιος, βασικά ο μάνατζέρ του, για να φέρει πρόταση και να φύγει τώρα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάτι το ουσιαστικό. Δεν αποκλείεται όμως να υπάρξει κάτι τις επόμενες ημέρες.

Από την άλλη σε περίπτωση που δεν φτάσει πρόταση τώρα, θα πρέπει να περιμένει ο Κούτρης μέχρι το καλοκαίρι. Μέχρι τότε κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει και ποιος θα είναι ο ρόλος του στις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Κούτρης: Μένει ή φεύγει; Τι συμβαίνει… appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα