ΟΦΗ: Στο στόχαστρο ο Μπότος της ΑΕΚ

Μπορεί να μην καίγεται μεταγραφικά ο ΟΦΗ πλην ίσως της απόκτησης ενός στόπερ, όμως, αυτό δεν σημαίνει πως δεν ψάχνεται και για άλλες θέσεις. 

Υπάρχουν και περιπτώσεις που μπορεί να προκριθούν απλά γιατί κρίνονται ενδιαφέρουσες ανεξάρτητα από τη θέση. Μία τέτοια είναι ο Γιάννης-Φοίβος Μπότος.

Ο 19χρονος χαφ ανήκει στην ΑΕΚ

και έχει παίξει με την πρώτη ομάδα σε ματς Κυπέλλου. Ντεμπούτο, όμως, δεν έχει κάνει στη Super League 1.

Στον ΟΦΗ υπάρχει καλή άποψη για τον Μπότο και δεν αποκλείεται να κάνουν κίνηση τον Ιανουάριο. Ωστόσο, οι Κρητικοί είναι ξεκάθαροι στην πολιτική που έχουν σχετικά με τους δανεικούς. Προτιμούν να μη συνάπτουν τέτοιες συμφωνίες. Γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο θα βάλουν στο τραπέζι μία μορφή συνιδιοκτησίας.

Το κατά πόσο αυτό είναι εφικτό και το θέλουν ΑΕΚ και Μπότος, θα φανεί προσεχώς. Να σημειωθεί, πάντως, πως για τον νεαρό χαφ έχει εκφράσει ενδιαφέρον και ο Πανιώνιος. Ο τελευταίος, όμως, θέλει να τον αποκτήσει δανεικό, ενώ θα πρέπει να βρεθεί και κώδικας επικοινωνίας με την Ένωση. Τα δύο κλαμπ τα προηγούμενα χρόνια δεν είχαν τις καλύτερες σχέσεις, αν και πολλά μπορούν να αλλάξουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο από τη μία στιγμή στην άλλη.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post ΟΦΗ: Στο στόχαστρο ο Μπότος της ΑΕΚ appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα