MasterChef 4: Χαμός στο σπίτι με τη σχέση Μπέλλου Μαρίας – «Τον έχει μικρο…»

Στο σπίτι του MasterChef 4 υπάρχει αρκετή ένταση και οι ίντριγκες είναι πολλές. Οι κλίκες στο παιχνίδι καλά κρατούν. Στο αποψινό επεισόδιο η Μαριάννα και ο Γιώργος σχολίασαν τη σχέση του Δημήτρη και της Μαρίας. »

Η Μαριάννα ήταν έξαλλη με την συμπεριφορά του Δημήτρη Μπέλλου και μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής είπε για τον χαρακτήρα του Δημήτρη: «Δεν κάνουν τον άνθρωπο τα μπράτσα και οι κοιλιακοί. Ο Δημήτρης τον έχει πολύ μικρό τον εγκέφαλο του».

Διαβάστε επίσης- MasterChef 4 spoiler 18/5: Οριστικό αυτός αποχωρεί απόψε (vid)

Ενώ ο

Γιώργος σε συζήτηση του με τον Διονύση είπε ότι τρέχει πίσω από τα φουστάνια της Μαρίας και ότι αφήνει πίσω τον εαυτό του για χάρη της.

Δείτε εδώ το χαρακτηριστικό απόσπασμα:





Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ξεκινάμε! Άραγε τι αποτέλεσμα θα βγάλουν οι παίκτες που ψηφίζουν; Συντονιζόμαστε τώρα, στο @starchanneltv για να μάθουμε! @scontizas @ioannidispanos @chef_koutsopoulosleonidas #MasterChefGR #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις 18 Μάι, 2020 στις 11:04 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Τα φώτα άναψαν και σε λίγο, θα υποδεχτούμε τη χαμένη ομάδα για μία ανατρεπτική ψηφοφορία! ⠀ @starchanneltv #MasterChefGR #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις 18 Μάι, 2020 στις 10:30 πμ PDT

Το άρθρο MasterChef 4: Χαμός στο σπίτι με τη σχέση Μπέλλου Μαρίας – «Τον έχει μικρο…» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα