MasterChef 10/4: Ομαδική από την… κόλαση!

MasterChef 10/4: Έγινε και αυτό. Μία ομαδική στο ριάλιτι μαγερικής που παρουσιάζει ο τηλεοπτικός σταθμός του Star έχει πάντα εκπλήξεις.

Μπόλικο μαγείρεμα, μερικά νεύρα. Και ένα μεγάλο ερώτημα: τι έγινε με την κρέμα μανταρίνι;

Μην ανησυχείτε, όλα θα εξηγηθούν παρακάτω. Υπομονή μερικές αράδες.

Οι δύο ομάδες, μπλε και κόκκινοι, πήγαν μέχρι το Hilton.

Για να μαγειρέψουν για 50 άτομα. Την

ομάδα του η ομάδα του Executive Chef κ. Αθανασίου αλλά και η ομάδα του Food & Beverage Management του ξενοδοχείου. Αυστηροί κριτές, δηλαδή. Ουρανίσκοι που θα μπορέσουν να εντοπίσουν το κάθε λάθος. Και την κάθε έλλειψη.

Οι δύο ομάδες, αφού έλαβαν τις απαραίτητες οδηγίες από τους τρεις κριτές, έμαθαν πως θα έχουν στη διάθεσή τους 1 ώρα και 45 λεπτά για να φτιάξουν τα φαγητά τους και άλλα 45 λεπτά για να στήσουν τους μπουφέδες τους.

Όπως τους εξήγησαν οι κριτές το δέλεαρ είναι μεγαλύτερο από μία απλή νίκη: το μενού των νικητών θα μπει σε αυτό του Hilton για μία ολόκληρη εβδομάδα!

Οι κριτές γύρισαν τους πάγκους. Μίλησαν με τους παίκτες. Αστειευτήκαν. Άκουσαν μερικά γλωσσικά… μαργαριτάρια. Και περίμεναν για την ολοκλήρωση της δοκιμασίας.


Τα φαγητά σερβιρίστηκαν. Οι κριτές τα δοκίμασαν και κατόπιν ψήφισαν.

Το φινάλε της δοκιμασίας βρήκε τον Μανώλη έξαλλο! Εκεί… κολλάει η κρέμα μανταρίνι που σας είπαμε στην αρχή. Αυτή έλειπε και έκανε τον Μανώλη να… βράζει!

Ήταν και ο μοναδικός που διαφώνησε ένα βροντόφωνο «ναι» που είπαν όλοι όσοι συμμετείχαν στην ομαδική δοκιμασία.

Μπλε και Κόκκινοι βρίσκονται στο pantry και συγκεντρώνουν τα απαραίτητα υλικά για τη μαγειρική τους. Το καλύτερο πιάτο της νικήτριας ομάδας θα συμπεριληφθεί στο μενού του ξενοδοχείου Hilton για μία εβδομάδα!

Το σερβίρισμα ξεκίνησε. Αυτοί που θα κρίνουν τα πιάτα είναι η ομάδα του Executive Chef κ. Αθανασίου αλλά και η ομάδα του Food & Beverage Management του ξενοδοχείου. Σύνολο; 50 άτομα!

MasterChef 10/4

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef οι παίκτες επισκέφτηκαν το Hilton Athens. Στη εξωτερική δοκιμασία της ημέρας τους ζητήθηκε να παρασκευάσουν ένα ατομικό -καθιστό μενού για 30 άτομα με συνολικό χρόνο παρασκευής των πιάτων 1 ώρα και 45 λεπτά.

Oταν η Ιωάννα είπε στους κριτές ότι όλα πήγαν μια χαρά, ο Μανώλης «αρπάχτηκε» και της είπε ότι τίποτα δεν πήγε καλά, αφού «κρέμα μανταρίνι δεν υπάρχει!»

The post MasterChef 10/4: Ομαδική από την… κόλαση! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα