Survivor Δαλάκα 10/4: Πλάκα μας κάνεις ρε Τόνι; video

Survivor Δαλάκα 10/4: Τα πράγματα είναι απλά. Ξεκάθαρα θα λέγαμε. Ο Τόνι αρχίζει να καταλαβαίνει πως για να μείνει στο παιχνίδι, πρέπει να γίνεται όλο και πιο γραφικός. Με εντάσεις, με τσακωμούς, με βωμολοχία, με με με…

Α, να ξηγιόμαστε. Δεν είμαστε εδώ απλά για να μεταφέρουμε απλά πληροφορίες. Σιγά τα δύσκολα. Εδώ μαθαίνουμε μεταγραφές και άλλου είδους αποκλειστικά. Δεν θα κολλήσουμε στις ειδήσεις για το Survivor.

Στο παιχνίδι

επιβίωσης του ΣΚΑΪ έχουμε συμπάθειες. Αυτό έλειπε άλλωστε να είμαστε flat. Δεν έχει γούστο αλλιώς. Ούτε πλάκα. Από όποια πλευρά κι αν το δεις, στην κόντρα του Τόνι με την Κατερίνα Δαλάκα, με το μέρος της δεύτερης θα πάρεις. Πρωταθλήτρια στο στίβο η μία, υπεύθυνος προστασίας υψηλών προσώπων ο άλλος. Τρέχα γύρευε δηλαδή. Δεν κατακρίνουμε φυσικά το επάγγελμα κανενός. Μόνο τη συμπεριφορά.

Survivor Δαλάκα 10/4

Πρώτα οι δυο τους λοιπόν είχαν διαφωνία για τις ομάδες. Θυμηθείτε εδώ. Στη συνέχεια για τον τραυματισμό του Τόνι. Ντάξει, εκεί ο Ελληνας παίκτης τα έδωσε όλα. Μα είναι δυνατόν ρε μάγκα να λες σε μία γυναίκα «πονάει το δεξί μου;». Είναι δυνατόν; Δεν το λες αυτό σε γυναίκα ακόμα κι αν έχεις δίκιο. Που μπορεί δηλαδή, να ειρωνεύτηκε η Δαλάκα. Και; Απάντα με ειρωνεία κι εσύ, όχι όμως κι έτσι. Η Κατερίνα Δαλάκα ανάφερε πως θα μπορούσε να τον σπάσει στο ξύλο. Δεν αποκλείεται.

Τώρα ο Τόνι αναφέρθηκε ενάντια στην Κατερίνα Δαλάκα και όλη τη μαύρη ομάδα. Τους κατηγόρησε κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος για το αυτοκίνητο, πως ήταν άπαντες ειρωνικοί. Επειδή είχαν κερδίσει το έπαθλο με το πρωινό. «Εμείς όταν φάγαμε την πίτσα, σκύψαμε κεφάλι. Εσείς όλο ειρωνεία. Είμαστε χορτάτοι και άλλα», είπε ο Τόνι. Μέχρι να τον σταματήσει ο Χικμέτ που πήγαινε μπροστά του συνεχώς για να τον ηρεμήσει.

Φυσικά ο Τόνι δεν έβαζε γλώσσα μέσα του. Και γιατί να το κάνει; Απλή είναι η συνταγή στο κεφάλι του. Καλός στα αγωνίσματα δεν είναι. Άρα σου λέει, πως να μείνω στο παιχνίδι; Μόνο με ίντριγκα και εντάσεις. Αμ δε…

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο

The post Survivor Δαλάκα 10/4: Πλάκα μας κάνεις ρε Τόνι; video appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα