Master Chef 7/5 spoiler: Αυτός φεύγει απόψε

12:22 7/5/2019 - Πηγή: Sportime

Master Chef 7/5 spoiler: Η ώρα που η επτάδα θα γίνει εξάδα έφτασε. Ένας ακόμα παίκτης θα αποχωρήσει το βράδυ της Τρίτης (7/5) από τις κουζίνες του ριάλιτι παιχνιδιού.

Ποιος ή ποια είναι; Θα το δούμε στη συνέχεια του κειμένου μαζί με όλες τις λεπτομέρειες.

Ας δούμε ωστόσο τι έγινε στο χθεσινό παιχνίδι που είχε αρκετές ανατροπές. Πρώτα απ’ όλα η πρώτη νίκη του Χρήστου σε mystery box. Μια νίκη που εκτός από τη θέση στην εξάδα που του εξασφάλισε του έδωσε το δικαίωμα να μοιράσει τα υλικά

στους υπόλοιπους παίκτες.

Και αυτό ήταν αρνί. Διάφορα κομμάτια που μοιράστηκαν στους υπόλοιπους έξι παίκτες.

Master Chef 7/5 spoiler: Ο αρχηγός της ομαδικής

Τα δύο καλύτερα πιάτα μετά από το μαγείρεμα ήταν εκείνα του Μανόλη και της Ασημίνας. Ωστόσο εκείνο που νίκησε ήταν του Μανόλη που για μία ακόμα ομαδική -την τελευταία στο παιχνίδι- θα είναι αρχηγός.

Έτσι ο Χρήστος, μαζί με τον Μανόλη, την Ασημίνα αλλά και τον Πάνο «κλείδωσαν» μια θέση στην τελική εξάδα.

Αυτοί οι τέσσερις παίκτες μαζί με τους δύο που θα… επιβιώσουν απόψε το βράδυ θα σχηματίσουν την εξάδα, ένα βήμα πριν από τους ημιτελικούς του παιχνιδιού. Αλλά γι αυτό θα (ξανά)πουμε άλλη στιγμή.

Master Chef 7/5 spoiler: Ποιος αποχωρεί

Η δοκιμασία με το αρνί… έφαγε τον Ζαχίρ, τον Παντελή αλλά και την Σπυριδούλα. Οι τρεις παίκτες θα μαγειρέψουν απόψε το βράδυ για την παραμονή τους στο παιχνίδι. Ο χαμένος θα βάλει τελεία στην παρουσία του στον διαγωνισμό.

Πριν συνεχίσουμε θα πρέπει να επαναλάβουμε αυτό που λέμε κάθε φορά όταν υπάρχει spoiler. Συνεχίζετε να διαβάζετε με… δική σας ευθύνη. Στο φινάλε του κειμένου το πιθανότερο είναι να γνωρίζετε την εξέλιξη του σημερινού διαγωνισμού.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα έχουν διαρρεύσει απόψε θα αποχωρήσει ο Ζαχίρ. Η πληροφόρηση που υπάρχει μέχρι στιγμής, θέλει τον Ζαχίρ εκτός παιχνιδιού και τους δύο αποψινούς αντιπάλους του, τον Παντελή και την Σπυριδούλα, να συνεχίζουν.

Follow Instafoodies

The post Master Chef 7/5 spoiler: Αυτός φεύγει απόψε appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα