Ο Μπάρκλεϊ ξαναχτυπά: «Οι Μπακς το πρωτάθλημα»

11:06 7/5/2019 - Πηγή: Sportime

Οι Αμερικάνοι φροντίζουν να ονομάζουν τους πρωταθλητές τους ως παγκόσμιους πρωταθλητές. Το χρησιμοποιούν για να δώσουν μεγαλύτερη αίγλη. Με κάτι, το οποίο απαραίτητα δεν ισχύει, αλλά το λατρεύουν.

Κάπως έτσι, ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ χτύπησε ξανά. Και ονόμασε τους Μιλγουόκι Μπακς και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο «παγκόσμιους πρωταθλητές». Νικητές της φετινής σεζόν! Η πρόβλεψη ήρθε μετά την τρίτη νίκη των «ελαφιών» στη σειρά με τους Σέλτικς. Πλέον, τους απομένει μία νίκη για να φτάσουν στους τελικούς της Ανατολικής Περιφέρειας.

Και άφησε με το στόμα ανοικτό τους συναδέλφους

τους στο στούντιο της εκπομπής «Inside the NBA».

Μάλιστα, ο Έρνι Τζόνσον ρώτησε τον Μπάρκλεϊ να διευκρινήσει, γιατί σε μία προηγούμενη πρόβλεψή του είχε αναφέρει ακόμη μία μεγαλύτερη έκπληξη για τους τελικούς του NBA. «Το Πόρτλαντ θα είναι στον τελικό», είχε πει πριν από μερικές ημέρες ο Σερ Τσαρλς.

Πάντως, μετά το 2-1 των Μπακς στην έδρα των Σέλτικς ο MVP του 1993 είπε ξεκάθαρα πως οι Μπακς θα πάρουν την πρόκριση.

Τώρα απομένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί. Tο Μιλγουόκι μπορεί να βρίσκεται με το ένα πόδι στους τελικούς της περιφέρειάς του (3-1 τη Βοστόνη), ωστόσο το Πόρτλαντ βρίσκεται σε απόλυτη ισορροπία με το Ντένβερ (2-2) και με το 5ο ματς να διαξάγεται στην έδρα των Νάγκετς.

Δείτε το βίντεο με την πρόβλεψη του Μπάρκλεϊ:

"The @Bucks are going to win the world championship."

Sir Charles has spoken. pic.twitter.com/R8hXQN9nYJ

NBA on TNT (@NBAonTNT) May 7, 2019

The post Ο Μπάρκλεϊ ξαναχτυπά: «Οι Μπακς το πρωτάθλημα» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα