Με Σαμάτα και Βιεϊρίνια βασικούς ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ σήμερα (17/12, 17:30) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Οι «ασπρόμαυροι» έγραψαν ιστορία στην Ευρώπη με ρεκόρ συγκομιδής βαθμών και πρόκριση στους 16 του Europa Conference League και πλέον επικεντρώνονται στις εγχώριες διοργανώσεις.

Από την

άλλη, οι Αρκάδες θέλουν να καθιερωθούν στην πρώτη εξάδα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει να διαχειριστεί δύο σημαντικές απουσίες, με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς και τον Τάισον να μένουν εκτός. Στην διάθεσή του δεν βρίσκεται ούτε ο Μιχαηλίδης.

Ο Κοτάρσκι κάθεται κάτω από τα δοκάρια, με τους Μπάμπα, Κεντζιόρα, Κουλιεράκη και Βιεϊρίνια να αποτελούν την τετράδα της άμυνας.

Οζντόεφ και Σβαμπ βρίσκονται στη μεσαία γραμμή, ενώ οι Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας και Μουργκ αποτελούν την τριπλέτα πίσω από τον προωθημένο Σαμάτα.

#Starting11 Η αρχική 11άδα της ομάδας μας για το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” #PreGame #PamePAOKARA #ASTPAOK #FightBack #slgr #StoiximanSuperLeague #stoiximan #varagons @Stoiximan pic.twitter.com/1JqHnCdfaw

PAOK FC (@PAOK_FC) December 17, 2023

Αναλυτικά οι ενδεκάδες:

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Καστάνο, Τζουκάνοβιτς, Καρμόνα, Άλβαρες, Μουνάφο, Μπαρτόλο, Καλτσάς, Αλάγκμπε, Ζουγλής, Μιριτέλο

Στον πάγκο: Γραμματικάκης, Γκαρσία, Πίτσου, Χουχούμης, Ντιάρα, Γκος, Σίτο, Βαλιέντε, Μάντζης

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Κουλιεράκη, Μπάμπα, Οζντόεφ, Σβαμπ, Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Κωνσταντέλια, Σαμάτα.

Στον πάγκο: Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Τροστ-Εκόνγκ, Ράφα Σοάαρες, Τσιγγάρας, Μέιτε, Μάρκος Αντόνιο, Μπράντον Τόμας, Τζίμας.

Μάριος Σταμπουλής για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα