H τεσσάρα στο Αγρίνιο ήταν το λιγότερο – Ο Άρης κέρδισε πολλά περισσότερα, ενόψει του «τελικού» με την ΑΕΚ!

11άδα για να μην χάσει, αλλά ντόρτια στον Παναιτωλικό ο Άρης. Και δεν ήταν μόνο το τρίποντο. Κέρδισε πολύ περισσότερα στο Αγρίνιο.

Το ροτέισον λόγω απουσιών και τραυματισμών ήταν δεδομένο στο Αγρίνιο, αλλά ο Μάντζιος το τερμάτισε με 9 νέα πρόσωπα στην 11άδα. Και όχι μόνο δικαιώθηκε για το ρίσκο, αλλά πήρε ίσως και το πιο εύκολο τρίποντο ως προπονητής του Άρη. Κανονική «βόλτα» στο Αγρίνιο, απέναντι

σε μια ομάδα που το τελευταίο διάστημα έχει δείξει σημαντική αγωνιστική βελτίωση.

Δεν ήταν όμως (μόνο) οι τρεις βαθμοί το μεγάλο κέρδος για τον Άρη. Ούτε η διαχείριση του ρόστερ ενόψει του «τελικού» με την ΑΕΚ το απόγευμα της Τετάρτης (17/1, 19.00, Cosmotesport 2).

Ο Άρης κέρδισε και ποδοσφαιριστές που είτε ήταν χαμένοι, είτε τελειωμένοι, με ελάχιστο έως καθόλου χρόνο συμμετοχής. Μάλιστα αρκετοί προορίζονταν για δανεισμούς ή ακόμα και για να κληθούν να λύσουν τα συμβόλαια τους.

Ο Φατόρε δεν μπορεί ποτέ να γίνει το δεξί μπακ  από το οποιο θα ξεκινά η 11άδα του Άρη,  διεκδικώντας την θέση από Οντουμπάτζο και Μοντόγια, αλλά εύκολα μπορεί να κρατάει μια θέση στο ρόστερ.

Ο Ντουκουρέ στον οποίο έγινε πρόταση να πάει στην Καλαμάτα, έδειξε οτι υγιής και με την κατάλληλη διαχείριση λόγω των τραυματισμών του, είναι ένας value for money ποδοσφαιριστής στη μεσαία γραμμή, ειδικά την περίοδο που ο Ζουλ είναι εκτός.

Το ίδιο ισχύει και για τον Ζαμόρα. Για τον οποίο επίσης είχε βγει… δελτίο κίνησης για Μεσσηνία απο το καλοκαίρ, αλλά είναι ακόμα στον Άρη και μπορεί να μην είναι Μορόν, αλλά έχει να δώσει πράγματα και να ξεκολλήσει κάποιες φορές το… κάρο όταν κολλάει στη λάσπη.

Και ο Χουτεσιώτης που λογικό είναι να είναι δεύτερος και επίσης λογικό να θέλει να παίζει, μπήκε και έδειξε έτοιμος να βοηθήσει όποτε χρειαστεί. Ενδεχομένως να χρειαστεί να το ξανακάνει άμεσα, αν ο Κουέστα δεν προλάβει την ρεβάνς.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα