Σούπερ ματς, σούπερ Combo!

Η (πρώτη) μεγάλη ώρα στο Κύπελλο Ελλάδας έφτασε! Σήμερα (17/01) κρίνονται τα τελευταία εισιτήρια για τα προημιτελικά της διοργάνωσης, με τις αναμετρήσεις ΆρηςΑΕΚ (19:00) και ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός

(21:00) να κλέβουν την παράσταση.

Interwetten, το Στοίχημα είναι το άθλημα μας! 21+

Στην ρεβάνς του 0-0 στην ΑγιάΣοφιά, οι Κίτρινοι και ο Δικέφαλος ψάχνουν νίκη – πρόκριση, χωρίς βεβαίως να αποκλείονται η παράταση, ακόμα και τα πέναλτι. Η Interwetten.gr προσφέρει την μονομαχία του «Κλεάνθης Βικελίδης» με 0% γκανιότα *, πάνω από 130 ειδικές αγορές, ξεχωριστά Match Combo, Odds Boost και σπέσιαλ αποδόσεις!

Στο 5.25 από την Interwetten.gr να σκοράρουν οι δύο ομάδες και, ταυτόχρονα, να εκτελεστούν πάνω από 10.5 κόρνερ συνολικά και να δοθούν πάνω από 5.5 κάρτες συνολικά. Αρχικά, η απόδοση του να σκοράρουν οι δύο ομάδες και το ματς να έρθει ισόπαλο, προσφερόταν σε απόδοση 4.60. Πλέον, μέσω των Odds Boost, η Interwetten.gr το προσφέρει σε απόδοση 5.00.

Δύο ώρες αργότερα, το ντέρμπι Αιωνίων θα καθορίσει ποια ομάδα θα ανταμώσει με τον Ατρόμητο στα προημιτελικά και θα παραμείνει «ζωντανή» στην διεκδίκηση του δεύτερου σε σημασία τίτλου στην χώρα κάθε χρόνο.

Interwetten, η 1η στοιχηματική που μπήκε στο διαδίκτυο. Με κορυφαία πλατφόρμα σε Mobile και Tablet! 21+

Αρχικά, το να είναι το πρώτο ημίχρονο αυτό με τα περισσότερα γκολ, δινόταν σε απόδοση 2.95. Πλέον, μέσω των Odds Boost, η Interwetten.gr προσφέρει αυτή την πιθανότητα σε απόδοση 3.25

Στα ξεχωριστά Match Combo, σε απόδοση 6.00 προσφέρεται από την Interwetten.gr το να σκοράρουν οι δύο ομάδες και, ταυτόχρονα, να εκτελεστούν πάνω από 8.5 κόρνερ συνολικά και να δοθούν πάνω από 6.5 κάρτες συνολικά.

Οι δύο σπουδαίες αναμετρήσεις, βεβαίως, προσφέρονται από την Interwetten.gr με 0% γκανιότα *, όπως άλλωστε και οι αγώνες Κηφισιά – ΟΦΗ (17/01, 17:00) και Έβερτον – Κρίσταλ Πάλας (17/01, 21:45).

– Αμέτρητες επιλογές, ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση για τους παίκτες! 21+

Εκτός από το ποδόσφαιρο, όμως, την τιμητική του και αυτή την εβδομάδα έχει το μπάσκετ. Στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, οι αναμετρήσεις Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ (Πέμπτη 18/01, 21:15) και Παναθηναϊκός – Παρτιζάν (Παρασκευή 19/01, 21:15) προσφέρονται από την Interwetten.gr με δεκάδες ειδικές αγορές παικτών και σπέσιαλ αποδόσεις.

Και τον νέο χρόνο, η Interwetten.gr πάντα παρούσα στα μεγάλα γεγονότα με σπέσιαλ αποδόσεις και ξεχωριστές προσφορές!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σούπερ, Combo,souper, Combo