Παναθηναϊκός: Αποθέωση στο Twitter ο Τάσος Μπακασέτας – «Αλαφούζο τους τελείωσες»

Μία κίνηση… βόμβα κάνει ο Παναθηναϊκός και ο Τάσος Μπακασέτας ντύνεται στα… πράσινα και επιστρέψει στη Stoiximan Super League.

Το «τριφύλλι» μετά την κατάληξη της περίπτωσης του Αλμπέρτο Μπρινιόλι χρειαζόταν μία ηχηρή κίνηση και ο Γιάννης Αλαφούζος έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη για να την κάνει.

Η μεταγραφή σίγουρα αλλάζει τις ισορροπίες στην Ελλάδα,

αφού ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας έχει αποδείξει την ποιότητα του τα τελευταία χρόνια, έχοντας πάει σε άλλο επίπεδο.

Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που κοστολογείται κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ σύμφωνα με το Transfermarkt και φυσικά θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του ρόστερ, με πλουσιοπάροχα μπόνους.

Η είδηση της μεταγραφής που έκανε ο Παναθηναϊκός δε θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη στο Twitter, με το όνομα του Μπακασέτα να τρεντάρει από νωρίς το πρωί.

Οι περισσότεροι αποθεώνουν τόσο τον ίδιο τον παίκτη αλλά και τον Γιάννη Αλαφούζο, ενώ που πιστώνουν 100% την κίνηση αυτή, ενώ υπάρχουν και κάποιες αντιδράσεις από τις άλλες ομάδες.

Δείτε μερικά από τα καλύτερα tweets:

Επιστροφή στη χώρα μας για τον Τάσο Μπακασέτα. Αυτή τη φορά θα τον δούμε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Τρομερή κίνηση για την ομάδα του Τερίμ. #olypao #Μπακασετα #paofc #paobc

— Vaggelis Terzis (@vterzis20) January 17, 2024

ΙΩΑΝΝΗΣ
ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ
Ο ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΤΡΙΦΥΛΛΙΟΥ
ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ
ΤΗΝ ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ
ΕΦΕΡΕ ΚΟΟΥΤΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ
ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ
ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ!
ΖΗΤΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ !#μπακασετα #balasetas #paofc pic.twitter.com/3m5c2VffOH

— δικαστης (@dikastis1925) January 17, 2024

Μέσα σε ένα πρωινό ο #paofc έχει ανακοινώσει Ούγκο,Μπακασετα και σε λίγο Ντραγκοφσκι(εξαιρετικός τερματοφύλακας) …Μάλλον ξύπνησα σε ένα παράλληλο σύμπαν σήμερα το πρωί…..

— Κεντρικ Καλογριας (@geomrt13) January 17, 2024

ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ.
Τάσο Μπακασέτα έλα να το σηκώσουμε με τον Τούρκο στρατηλάτη! #paofc

— Αθλητικός (@Athletikos1) January 17, 2024

Δεν θα ειχες με Ιβαν Μπακασετα, γιατί δεν γουστάρει μεγάλα συμβόλαια. Αυτός ήταν και ο λόγος που εφυγε. Για να γίνει καμιά σοβαρή μεταγραφή.

mas (@masmas_008) January 17, 2024

Το προβληματικό δεν είναι ότι δεν ασχολήθηκε η ΑΕΚ με τον Μπακασέτα ούτε ότι πήγε στον #paofc ! Το πρόβλημα είναι ότι κάθεσαι και κοιτάς τον ανταγωνισμό να ενισχύεται σοβαρά και δεν φαίνεται να κάνεις τίποτε για αυτό ! #aekfc #AEK #Μπακασέτας

— momos_ardan (@ArdanMomos) January 17, 2024

Μεταγραφη τυπου μπακασετα, μονο ο Κοκκαλης θα την εκανε, δεν εχεις στοππερ και αμυντικο χαφ, ας παρουμε εναν ακομα μεσοεπιθετικο.

— 8a_nice (@8a_nice) January 17, 2024

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός, Αποθέωση, Twitter, Τάσος Μπακασέτας – Αλαφούζο,panathinaikos, apotheosi, Twitter, tasos bakasetas – alafouzo