Famagusta: Ο Μάικλ ψάχνει την αλήθεια για τους γονείς του

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά, Famagusta, με τη μία αποκάλυψη να διαδέχεται την άλλη και η αγωνία κορυφώνεται.

Η σειρά του Mega έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι της κορυφής στην τηλεθέαση, δίνοντας σκληρή μάχη με το Survivor.

Famagusta: Ο Μάικλ ψάχνει την αλήθεια για τους γονείς του

Προσεχώς ο Μάικλ θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη αποκάλυψη της ζωής του. Μετά την απροσδόκητη ομολογία της θείας του, Μαίρης, ότι είναι υιοθετημένος, η ζωή του διαλύεται από τη μια στιγμή στην άλλη.

Ο άντρας προσπαθεί να συνειδητοποιήσει ότι

εδώ και 50 χρόνια ζει μέσα σε ένα καλοστημένο ψέμα και αισθάνεται προδομένος από την ίδια του τη μητέρα, επειδή του κρατάει κρυφό ένα τόσο σημαντικό γεγονός.

Ο Μάικλ, θέλοντας να πάρει απαντήσεις σχετικά με το παρελθόν και τις ρίζες του, βρίσκει τη Σοφία, αποφασισμένος να κάνει μαζί της μία ειλικρινή και δύσκολη κουβέντα. Αρχικά, της ανακοινώνει ότι γνωρίζει το μεγάλο της μυστικό και αμέσως μετά της ζητάει εξηγήσεις, ρωτώντας τη λεπτομέρειες για την υιοθεσία του.

Ωστόσο, η γυναίκα δεν είναι έτοιμη να έρθει αντιμέτωπη με αυτή την εξέλιξη. Έτσι, αρνείται να δώσει οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία στον γιο της. Τότε ο Μάικλ και η Σοφία έρχονται σε ρήξη και η συζήτησή τους καταλήγει σε αντιπαράθεση, καθώς οι επιθυμίες τους αντικρούουν η μία την άλλη.

Από την πλευρά της, η γυναίκα τρέμει μήπως ο γιος της ανακαλύψει ότι είναι το χαμένο παιδί του Αντρέα και της Χριστίνας Σέκερη. Συγχρόνως, ο δημοσιογράφος δεν ικανοποιείται από τις εξηγήσεις και τα λεγόμενα της μητέρας του.

Αντιθέτως, νιώθει αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να βρει την πραγματική του οικογένεια με ή χωρίς τη βοήθειά της. Ύστερα από τη σύγκρουση ανάμεσά τους, ο Μάικλ αρχίζει να ψάχνει μόνος του τους βιολογικούς του γονείς.

Μάλιστα, ως δημοσιογράφος, γνωρίζει πώς να ερευνά εις βάθος και αναζητά έγγραφα και στοιχεία από το παρελθόν, τα οποία μπορούν να τον βοηθήσουν να επιτύχει τον σκοπό του και να τον οδηγήσουν στα ίχνη των βιολογικών του γονιών.

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο:

Για όλες τις εξελίξεις από την Famagusta αλλά και από όλες τις υπόλοιπες αγαπημένες σας σειρές επισκεφτείτε το mediatime.gr

Διαβάστε επίσης:

Famagusta: Τραγική ειρωνεία για τον Μάικλ

Famagusta επόμενα επεισόδια: Ο Μάικλ ανακαλύπτει πως έχει υιοθετηθεί

Famagusta επόμενα επεισόδια: Η Σοφία τρέμει να αποκαλύψει στον Μάικλ πως είναι Σέκερης

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα